Deborah
Specialist Japan

Deborah

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Japan, Thailand en Zuid-Afrika.

Ik ben Deborah, samenwonend met mijn partner en we hebben 1 kind. Ik ga graag op reis en wil graag samen met mijn gezin de wereld verder ontdekken. Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar in de reisbranche. Begonnen bij een reisbureau, daarna een aantal jaren gewerkt bij een touroperator. Na mijn allereerste verre reis, naar Thailand, heeft Azië een goede indruk achter gelaten. Een reis naar Japan stond al jaren op de bucketlist van mijzelf en mijn partner en in 2017 was het dan eindelijk zo ver! Als ik morgen op het vliegtuig mag stappen naar een willekeurige bestemming dan hoef ik daar niet lang over na te denken: Japan.

 

Deborah    Bij een ceremonie    De bel luiden in Japan

        

Mijn mooiste reis ooit 

Mijn reis door Japan was met stip mijn mooiste reis ooit. In 3 weken tijd heb ik met de trein een heel groot deel van het land gezien. Natuurlijk mocht een bezoek aan de grote steden Kyoto, Osaka en Tokyo niet ontbreken. In Tokyo kan je de overweldigende drukte deels achter je laten tijdens een wandeling in het mooie Ueno Park.  Mijn verblijf in een tempel in Koyasan vond ik heel bijzonder! De serene rust die er heerste, de monniken die je hun gebeden hoort opzeggen en het bijwonen van het ochtendgebed. Dit alles heeft op mij een onvergetelijke indruk achter gelaten.

 

Himeji Castle    Torii Gates, Japan    Japanse vrouwen

Mijn reisblog
Kersenbloesem in Japan

Kersenbloesem in Japan

Japan-Himeji-Tempel(9)

Mijn bucketlist

Ik zou graag samen met mijn gezin nog eens naar Japan willen gaan, verder de Japanse Alpen in en eindigen met eilanden hoppen bij de Kerama-eilanden.

Graag help ik u met het samenstellen van uw privéreis op maat naar Japan.

 

Deborah

0299-659654

deborah@vanverre.nl

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Mijn favoriete Van Verre reizen
Thailand-Khao-Sok-jungle1(9)
Thailand

Rondreis Thailand: Van jungle naar strand

Ideale reis tijdens onze lente- en zomerperiode.

 

Khao Sok, junglesafari – Koh Samui, strand – Koh Phangan, wandel naar de watervallen, avondmarkt – Koh Tao, schildpaddeneiland – Bangkok, fietsen

Nikko-National-Park-1
Het eiland Honshu

Bouwsteen Japan: Cultureel Japan

Honshu-eiland

 

Centraal-Honshu: het bekende Nikko > Aizuwakamatsu, het voormalige samurai-dorp > Ouchi Juku, postdorp > eindig uw reis in de bruisende metropool Tokyo.