Debbie
Specialist Sri Lanka, de Malediven en West-Maleisië

Debbie

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Sri Lanka, Malediven, West-Maleisië, Thailand, Namibië en Mauritius

Ik ben Debbie, getrouwd en ik heb 2 tienerdochters. Ik ben al sinds 1994 werkzaam in de reisbranche en heb vele bestemmingen wereldwijd ontdekt. Reizen is mijn passie en het liefste ga ik op avontuur met mijn gezin naar een land met grote contrasten in natuur, cultuur, steden en stranden. Natuurlijk reis ik langs de hoogtepunten van een land, maar dit combineer ik met een bezoek aan de lokale bevolking. Het is fantastisch om andere culturen te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten, bijzondere activiteiten te ondernemen en zo mijn wereld groter te maken!

Kuala Lumpur   Dodevlei   River Kwai

 

Mijn mooiste reis ooit gemaakt

Ik heb al heel veel gezien van de wereld, maar bestemmingen die mijn hart hebben gestolen zijn onder andere Sri Lanka en Namibië. Alle ingrediënten voor het maken van mijn ideale reis zijn aanwezig op deze bestemmingen. Omdat wij de laatste jaren reizen als gezin met kinderen, ga ik de laatste jaren het liefst naar een land zonder al te lange reisdagen. Afwisseling is belangrijk in de reis: de ene dag beklim ik een berg en word beloond op een adembenemend uitzicht over de omgeving, de andere dag bezoek ik prachtige steden en overal kan ik genieten van de vriendelijke en behulpzame lokale bevolking om me heen. En niet onbelangrijk: waar water is, wordt gezwommen!

   Hurulu Eco Park   Thailand

Mijn reisblog
Leuke verre familiereizen

Leuke verre familiereizen

Hikers-Rainbow-Mountain

Mijn bucketlist

Ooit wil ik nog eens op reis met het gezin naar Peru, Zuid-Afrika of West-Canada.

Ik vind het belangrijk dat onze kinderen levenservaring opdoen, andere werelden ontdekken en genieten van een prachtige natuur. Er is namelijk zoveel meer in de wereld te zien dan ons eigen mooie land!

Graag help ik u bij het samenstellen van uw privéreis op maat naar Sri Lanka, de Malediven of West-Maleisië. Ook ben ik gespecialiseerd in familiereizen naar Sri Lanka, bel mij gerust voor het leukste advies.

 

Debbie

0299-659651

debbie@vanverre.nl

Mijn werkdagen zijn: maandag, woensdag en vrijdag.

Mijn favoriete Van Verre reizen
Swennenhuis-safari
Zuid-Afrika

Familiereis Ga mee op safari

Stap in een jeep, houdt uw verrekijker bij de hand en ga mee op safari! Wie ziet als eerste de Big Five?