Vietnam Airlines

Vietnam Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Vietnam. Vanaf Parijs en Frankfurt wordt meerdere keren per week gevlogen met een moderne Boeing 777 naar Hanoi en Saigon met goede doorverbindingen binnen Vietnam.

 

Maaltijden bij Vietnam Airlines

Er is aan boord keuze uit verschillende maaltijden. Op aanvraag kunt u een aangepaste maaltijd geserveerd krijgen, zoals bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd. Voor kinderen en baby’s zijn er ook speciale maaltijden.

 

Service Vietnam Airlines

Iedere Economy Class stoel heeft op vluchten naar Vietnam vanaf Parijs en Frankfurt haar eigen personal entertainment programma (eigen schermpje in de stoel voor u).

 

Bagage Vietnam Airlines

Voor de Economy Class mag er 20 kg gratis worden ingecheckt voor de Vietnam Airlines vluchten. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag, dit kan behoorlijk oplopen. U mag één stuks handbagage mee aan boord nemen per persoon. De handbagage niet zwaarder mag zijn dan 5 kilo en een maximale omtrek van 115 centimeter.

 

Roken aan boord bij Vietnam Airlines

Alle Vietnam Airlines vluchten zijn niet-roken.

 

Baby’s en kinderen bij Vietnam Airlines

Vietnam Airlines hanteert een korting van 80% voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. Voor kinderen van twee tot twaalf jaar geldt een korting van 33%.

 

Herbevestigen van de vluchten

U dient binnenlandse vluchten in China en de terugreis naar Amsterdam her te herbevestigen.

 

Treinkaartjes
Wij kunnen voor u treinkaartjes voor de ICE naar Frankfurt boeken. Deze kaartjes zijn geldig vanaf elk station in Nederland en v.v., waarbij begin- en eindstation niet hetzelfde hoeven te zijn. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis reizen. Deze kaartjes zijn na afstempelen op de heenreis twee maanden geldig.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.