South African Airways

South African Airways is sinds 1934 de nationale luchtvaartmaatschappij van Zuid-Afrika en met een vloot van 52 vliegtuigen tevens de grootste luchtvaartmaatschappij van Afrika. Keer op keer wint South African Airways, lid van Star Alliance,  toonaangevende prijzen voor onder andere service en kwaliteit. Zij vliegen vanaf Amsterdam met een overstap in Londen, Frankfurt of München naar Johannesburg, Kaapstad en Durban. Hiervandaan vliegen South African Airways en haar dochterondernemingen South African Airlink en South African Express naar meer dan 38 internationale, regionale en binnenlandse bestemmingen.

 

Service en maaltijden bij South African Airways

Vliegen met South African Airlines vertaalt zich in een eersteklas service aan boord van het vliegtuig. Alle Economy Class stoelen hebben hun eigen tv schermpje, handset en koptelefoon. Er kan een keuze gemaakt worden uit de laatste films, series, muziek en sportkanalen.

 

Tijdens sommige van South African Airways vluchten kunt u kiezen uit 15 spannende en uitdagende interactieve spelletjes voor alle leeftijden. Bijvoorbeeld: Vier op een rij, Tetrix en voor de kleintjes klassieke spelletjes uit de Disney fabriek.  

 

Zuid-Afrikaanse topchefs als Reuben Riffel en Benny Masekwameng geven hun signatuur aan de maaltijden aan boord van South African Airways. Op aanvraag kunt u een aangepaste maaltijd geserveerd krijgen, zoals bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd. Voor kinderen en baby’s zijn er speciale maaltijden.

 

Bagage South African Airways

Voor de Economy Class mag er 23 kg gratis worden ingecheckt. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag, dit kan behoorlijk oplopen. U mag één stuks handbagage mee aan boord nemen per persoon. De handbagage mag niet zwaarder zijn dan 8 kilo en de toegestane afmetingen zijn 56x36x23 cm.

 

Inchecken Schiphol

Het inchecken van de vluchten op Schiphol vindt plaats in vertrekhal 1.

 

Baby’s en kinderen bij South African Airways

South African Airways hanteert een korting van 90% voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. Voor kinderen van twee tot twaalf jaar geldt een korting van 25%. U kunt van tevoren een kindermaaltijd aanvragen.

 

Herbevestigen van de vluchten South African Airways

U hoeft uw vluchten met South African Airways niet te herbevestigen, maar het is wel verstandig, vooral als u een tijdje in de bush bent geweest, om een dag voor vertrek uw terugvluchttijd nog even te controleren.

bemanning SAA_brand_panel details