Malaysia Airlines

Het cabinepersoneel van Malaysia Airlines is meerdere keren door passagiers van over de hele wereld aangewezen als verreweg de beste.
Zo moest men onder andere een oordeel vellen over efficiëntie, aanwezigheid van het cabinepersoneel aan boord, oplettendheid m.b.t. service, vriendelijkheid, spreekvaardigheid van het cabinepersoneel, hoffelijkheid en betrokkenheid van het cabinepersoneel. Op al deze onderdelen scoorde het cabinepersoneel van Malaysia Airlines als de beste. Men vond met name de 'warmte en het karakter' dat het cabinepersoneel van Malaysia Airlines uitstraalt bijzonder.

 

Service en maaltijden

Iedere Economy Class stoel op de vluchten naar Kuala Lumpur haar eigen personal entertainment programma (eigen schermpje in de stoel voor u). Op aanvraag kunt u een aangepaste maaltijd geserveerd krijgen, zoals bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd of een kindermaaltijd.

 

Kuala Lumpur International Airport

De luchthaven van Kuala Lumpur is buiten de stad gelegen. Met de auto is het ongeveer een uur rijden naar het centrum. Het is een zeer moderne luchthaven met veel winkels en restaurants. Als u een lange overstaptijd heeft raden wij aan om gebruik te maken van de premium lounge. Iedere reiziger mag na betaling van 52 USD maximaal 5 uur van deze lounge gebruik maken. In de premium Lounge kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten: Internet, Fax, ruime stoelen, onbeperkt eten en drinken, muziek en films en een warme douche.

 

Stopover in Kuala Lumpur

Een stopover is een goede mogelijkheid om een stad te leren kennen. Kuala Lumpur
is een boeiende stad. Malaysia Airlines heeft een uitgebreid stopover programma. Er is keuzen uit zeer veel goede hotels gelegen in het centrum van de stad.
Bij een stopover zitten de transfers van en naar de luchthaven en uw hotel inbegrepen. 

 

Bagage

Voor de Economy Class mag er 30 kg vrij worden ingecheckt. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag. U mag één stuks handbagage mee aan boord nemen per persoon. De handbagage niet zwaarder mag zijn dan 7 kilo en een omtrek van 55x35x25 cm.

Voor de Business Class mag u 40 kg vrij worden ingecheckt.

  

Inchecken Schiphol

Het inchecken van de Malaysia Airlines vluchten op Schiphol vindt plaats in vertrekhal 3

 

Baby’s en kinderen

Malaysia Airlines hanteert een korting van 90% voor baby’s tot één jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. Wij kunnen wel een babywiegje voor baby’s aanvragen. Er is baby voeding en luiers aan boord. Voor kinderen van één tot twaalf jaar geldt een korting van 15%. U kunt van tevoren een kindermaaltijd aanvragen.

 

Roken aan boord

Alle Malaysia Airlines vluchten zijn niet-roken vluchten.

 

Herbevestigen van de vluchten

U hoeft uw vluchten met Malaysia Airlines niet te herbevestigen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.