Eva Airways

EVA Air is een Taiwanese luchtvaartmaatschappij die drie keer per week non-stop van Amsterdam naar Bangkok vliegt. EVA Air vliegt van en naar Amsterdam met een Boeing 777. Bij EVA Air heeft u de mogelijkheid om Premium Economy met o.a. extra beenruimte te vliegen in de Elite Class. U heeft meer ruimte voor een niet al te hoge meerprijs. Daarnaast is er de mogelijkheid vanuit Bangkok met Bangkok Airways of Thai Airways aansluitend door te vliegen naar vele bestemmingen in Thailand en de omliggende landen. Voor Belgische klanten is er bovendien nog de mogelijkheid de gratis shuttlebus vanuit Brussel of Antwerpen bij te boeken.

 

Service en maaltijden Eva Airways

Iedere stoel in de Economy Class van de Boeing 777 heeft haar eigen personal entertainment programma (eigen schermpje in de stoel voor u). De zogenoemde ‘Star Gallery’ bestaat uit o.a. topfilms van over de hele wereld, meer dan 100 cd’s, entertainment programma voor kinderen, vlucht informatie, sms en e-mail service, videospelletjes en puzzels.
De maaltijden worden door EVA Air ook goed verzorgd. Op aanvraag kunt u een aangepaste maaltijd geserveerd krijgen, zoals bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd of een kindermaaltijd.

Royal Laurel Class (Business Class) reizigers hebben bovendien toegang tot de Business Class Lounge met gratis drankjes, hapjes en internet en een aparte Royal Laurel Class incheckbalie op de luchthaven. In de Royal Laurel Class kan uw stoel met 1 druk op de knop veranderd worden in een 2 meter lang full flat bed.

 

Bagage Eva Airways

Voor de Economy Class mag er 30 kg gratis worden ingecheckt. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag, dit kan behoorlijk oplopen. Er mag één stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kilo. De toegestane maten zijn 56x36x23 cm. Passagiers die in de Elite Class reizen mogen 35 kilo meenemen. Passagiers in de Royal Laurel Class (business class) mogen 40 kilo meenemen.

 

Inchecken Schiphol

Het inchecken van de Eva Airways vluchten op Schiphol vindt plaats in vertrekhal 3.

 

Baby’s en kinderen bij Eva Airways

Eva Airways hanteert een korting van 90% voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. Wij kunnen wel een babywiegje voor baby’s tot 12 maanden aanvragen. Voor kinderen van twee tot twaalf jaar geldt een korting van 25%. U kunt van tevoren een kindermaaltijd aanvragen.

 

Roken aan boord bij Eva Airways

Alle Eva Airways vluchten zijn niet-roken vluchten.

 

Herbevestigen van de vluchten

U hoeft uw vluchten met Eva Airways niet te herbevestigen.