Dunedin, Hilltop on High Street

Nieuw-Zeeland

Hilltop on High is een typisch boutique hotel met slechts vier kamers. Het historische pand is zeker 110 jaar oud, compleet met veranda, sierlijke plafonds en antieke open haarden. Na renovatie is Hilltop omgetoverd in een comfortabele accommodatie met een karakteristieke inrichting en moderne voorzieningen. Door de hoge ligging heb je een fantastisch uitzicht over Dunedin en de haven.

Locatie

De accommodatie ligt op High Street, op 20 minuten lopen naar het bruisende Octagon in het centrum van Dunedin. Er stopt ook een bus voor de deur die je in 5 minuten naar het centrum rijdt.

Accommodatie

Er zijn vier suites in de accommodatie, de Salmond Suite, de Shaw Suite, de Lawson suite en The Den. De suites hebben allemaal een eigen badkamer, een haardroger, toiletartikelen, een televisie, koffie- en theefaciliteiten, strijkvoorzieningen en een zithoek. De kamers op de bovenverdieping hebben openslaande deuren naar een klein Frans balkon.

Kamertypes:

  • Salmond Suite: Ligt op de bovenverdieping en heeft een noordwaarts uitzicht over Dunedin en de haven. Er is een kingsize tweepersoonsbed aanwezig.
  • The Lawson Suite: Ligt op de begane grond met glas in lood ramen en kijkt uit over de tuin. Ook deze kamer heeft een kingsize bed.
  • Shaw Suite: Ligt op de bovenverdieping en heeft uitzicht oostwaarts over de Stille Oceaan. Er is een kingsize bed die ook als twee eenpersoonsbedden kan worden neergezet.
  • The Den: Dit is een kleine éénpersoonskamer welke ook op de eerste verdieping ligt. Deze kamer kan enkel worden geboekt gezamenlijk met een van de suites voor een derde persoon. De badkamer zal ook gedeeld worden.
Voorzieningen
  • Wifi
  • Gezamenlijke keuken
  • Voldoende parkeergelegenheid op straat


Er is geen zwembad aanwezig.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën