Greymouth, Coleraine Motel

Nieuw-Zeeland

Coleraine Motel ligt om de hoek bij Greymouth, binnen slechts twee minuten rijden ben je in de stad. Hierdoor heeft dit hotel de perfecte ligging voor een bezoek aan deze bruisende stad. Het hotel creëert door de inrichting een warme en welkome sfeer.

Locatie

Het hotel ligt op slechts twee minuten rijden van Greymouth af. Hierdoor ben je zo in stad. Wanneer je even klaar bent met de drukte van de stad ben je binnen 10 minuten rijden bij het natuurreservaat Omotumotu waar je kan genieten van een actieve wandeling of kan relaxen tussen het groen.

Accommodatie

De kamers van dit hotel zijn ondergebracht in twee modern uitziende gebouwen. Alle kamers beschikken over een volledige keuken, een bad of douche, verwarming, ventilator, een televisie, een audiosysteem en wifi.

 

Kamertypes:

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geef bij boeking aan of je voorkeur uit gaat naar een kamer met één slaapkamer, een studio kamer of naar een kamer met twee slaapkamers. Ook kun je tijdens de boeking aangeven of je liever een bad of een douche in de badkamer hebt.

Voorzieningen
  • Wifi

  • Gratis parkeren

  • Barbecuevoorzieningen

  • Excursiebalie

 

Dit hotel beschikt niet over een zwembad.

 

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën