Martinborough, The Martinborough Hotel

Nieuw-Zeeland

Wat een karaktervol hotel! Gebouwd in 1882 en nog steeds is de geschiedenis te bewonderen zowel van buitenaf als binnen. Het moderne tintje geeft de kamers het nodige comfort. Met een locatie midden in het centrum van Martinborough verken je gemakkelijk de omgeving met zijn wijnhuizen.  

Locatie

The Martinborough Hotel ligt in het centrum van kleine en charmante plaatsje Martinborough met vele wijnhuizen op loopafstand. Om de hoek van het hotel ligt de Martinborough Brewery.

Accommodatie

Het hotel is gebouwd in 1882 en heeft nog steeds het originele karakter. De 20 kamers en suites zijn verdeeld over het hoofdgebouw van twee verdiepingen hoog en een apart monumentaal gebouw. De Garden Suites zijn gelegen in de rustige tuinen aan de achterkant. Alle kamer hebben een televisie, koffie- en theefaciliteiten en een kleine koelkast. Ontspan in de gezellige Kitchener Library bij de gashaard, in de privétuin met witte rozen en eikenbomen of op de binnenplaats.

 

Kamertypes:

  • Heritage Suites: slaap in een mix van koloniale charme en een eigentijdse inrichting. De Heritages Suites bevinden zich in het oorspronkelijke hotelgebouw. Houten vloeren en Perzische tapijten brengen je terug naar de jaren ’90. Gooi de Franse deuren open en bewonder het pittoreske Martinborough Square. De badkamer heeft een douche en in sommige suites is ook een bad.
  • Heritage Rooms: iets kleiner dan de Heritage Suites met een balkon met uitzicht op Martinborough Square. De badkamer heeft een douche en in sommige kamers ook een bad.
  • Superior Garden Suite: ruime suite met balkon en uitzicht op de tuin. De badkamer heeft naast een inloopdouche ook een bad.
  • Garden Suites: ruime suite met kingsize bed gelegen aan de tuin. Er zijn Garden Suites met een tussendeur en een extra bed kan erbij geplaatst worden: ideaal voor gezinnen!
  • Petit Suites: de Petit Suites zijn gelegen in een gebouw nabij het hoofdgebouw. Elke kamers heeft een ander thema: Manhatten, Provence of Devon. Het karakter van het hoofdgebouw is behouden door originele kenmerken te verwerken in de suites. De suites hebben een queensize bed en in de badkamer een inloopdouche en een bad.
  • Petit Room: ook wel de Tuscany Room. De kamers heeft een heerlijke zithoek en is gedecoreerd met gouden en brokaten elementen. De kamer heeft een queensize bed en een douche in de badkamer.
Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant
  • Parkeergelegenheid

 

The Martinborough Hotel heeft geen zwembad.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën