Coromandel, Manawa Ridge

Nieuw-Zeeland

Wat een plaatje: een in adobe-stijl landhuis bovenop een heuvel. Het met de hand gemaakte landhuis met veel natuurlijke elementen straalt luxe uit. Vanuit de klassieke, milieuvriendelijke kamers en vanuit het bubbelbad op het terras heb je een adembenemend uitzicht op Waihi Beach, de Stille Oceaan en de kust van Coromandel.

Locatie

Manawa Ridge ligt aan de zuidkant van het schiereiland Coromandel op 10 minuten rijden van het historische goudmijnstadje Waihi. Bezoek Waihi Beach voor een heerlijk strand en gezellige cafés en restaurants. De belangrijkste bezienswaardigheden zoals Cathedral Cove, Hot Water Beach en Whitianga kunnen alleen tijdens een dagtocht bezocht worden.

Accommodatie

Eerst wat achtergrondinformatie: de eigenaren Willem en Carla hadden al lang een visie om een ​​luxe toevluchtsoord in 'adobe'-stijl te bouwen op een magische plek omringd door de natuurlijke schoonheid van Nieuw-Zeeland. Tijdens een kustwandeling jaren geleden werden ze verliefd op het heuvellandschap waar Manawa Ridge nu staat. De bouw heeft 7 jaar geduurd en in 2009 is de Eco Lodge geopend.

 

En wat een plaatje: een groot landhuis boven op een heuvel. De 3 kamers zijn warm ingericht met een klassiek interieur. Aan de details in de inrichting zie je terug dat het huis met de hand gemaakt is. Zo zijn de achterwanden van een bed van kiezelstenen of prachtige takken, is de wasbak met de hand gesneden uit Hinuera-steen en zijn er veel houten elementen. Alle kamers hebben een extra lang kingsize bed, een badkamer met douche en milieuvriendelijke toiletartikelen, een kluisje, luxe badjassen, vloerverwarming en een bubbelbad in de privétuin. Vanaf de privéterrassen heb je een prachtig landelijk uitzicht.

 

Kamertypes:

  • The Rivendell Suite
  • The Shire Suite
  • The Fangorn Suite
Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant
  • Vloerverwarming
  • Parkeergelegenheid
  • Gezamenlijke lounge

 

Manawa Ridge heeft geen zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën