Whakatane, B&B at the Lake

Nieuw-Zeeland

Met een locatie aan de oever van Sullivan Lake en ruime kamers is B&B at the Lake een fijne plek om te verblijven in Whakatane. Gastvrouw Myra heet alle bezoekers van harte welkom en geeft inside tips voor in de omgeving.

Locatie

De B&B ligt aan de oever van Sullivan Lake in Whakatane. Op 20 minuten lopen van de B&B vind je het centrum. Hier kun je wat shoppen of uit eten gaan. In enkele minuten rijd je naar het zandstrand van Ohope Beach.

Accommodatie

De 2 kamers zijn gevestigd in een typisch huis voor Nieuw-Zeeland. De B&B heeft buiten in de tuin meerdere zitplekken waar je kunt ontspannen en kunt genieten van de rust aan de rivier.

 

Kamertypes:

  • Area 1: studio met een aparte slaapkamer met queensize bed en badkamer met douche. Het ruime woongedeelte heeft een zithoek, televisie, eettafel en een kitchenette met magnetron. Op het privéterras kun je heerlijk ontspannen in de stoelen.
  • Area 2: studio met een aparte slaapkamer met queenzise bed en badkamer met douche. Het ruime woongedeelte heeft een zithoek, televisie, eettafel en koffie- en theefaciliteiten. Op het privéterras kun je heerlijk zitten met een tafel en stoelen.

 

Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkon in B&B at the Lake.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid

 

B&B at the Lake heeft geen zwembad.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën