Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Doubtful Sound is een prachtig fjord dat wel drie keer zo lang is als de Milford Sound. Met zijn ruige pieken, groene regenwoud en kronkelende, verborgen inhammen, zal Doubtful Sound je de adem benemen. Er is geen directe toegang via de weg, dus de enige manier om Doubtful Sound te bereiken is met een cruise over het schilderachtige Lake Manapouri, gevolgd door een busrit over de Wilmot Pass, dwars door dichtbegroeid regenwoud. Eenmaal aangekomen ga je aan boord voor een 3-uur durende cruise over de waterwegen van dit serene en geïsoleerde fjord. Onderweg zullen natuurgidsen je vertellen over dit gebied. Houd je ogen open voor de wilde dieren, waaronder dolfijnen, de kuifpinguïn en pelsrobben die hier leven. Een fantastische beleving, weg van de massa.

               

De tour duurt ongeveer 7 uur. Je kunt aan boord snacks kopen met contant geld. Maar het meebrengen van een lunch wordt geadviseerd.

 

Je kunt deze tocht maken vanuit Te Anau en vanuit Manapouri.

 

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: Boottocht over Lake Manapouri, transfer over de Wilmot Pass, 3-uur durende cruise, Engelssprekende gidsen, koffie en thee aan boord.