Playa Ocotal, San Juan del Sur, Morgan's Rock

Nicaragua

Wat een prachtige locatie! Dit is één van de mooiste accommodaties van Nicaragua. Morgan’s Rock ligt, zoals de naam al doet vermoeden, op een rots met uitzicht op een afgesloten baai. De ecolodge ligt midden in een privé-natuurreservaat waar aapjes tussen de bomen slingeren en luiaards in de boomtoppen liggen. Een unieke plek om te verblijven tijdens uw reis. Naast de ecolodge is er tevens een werkende hacienda (boerderij) gevestigd op het terrein. Hier worden de producten verbouwd die in de keuken van het restaurant worden gebruikt. Even helemaal bijkomen na alle indrukken? Neem dan een dip in het zwembad met uitzicht op zee of boek een behandeling in de spa. Het gevaar is dat u hier nooit meer weg wilt.

Locatie

Gelegen in een privé-natuurreservaat van ca. 16 km2 met uitzicht op Playa Ocotal, het privéstrand van de accommodatie. San Juan del Sur ligt op ca. 30 minuten rijden. Er zijn geen restaurants of winkels in de buurt dus u bent, tijdens uw verblijf, aangewezen op de accommodatie.

Accommodatie

De ecolodge beschikt over 15 bungalows en 3 villa’s verspreidt over een enorm terrein. Er is dus voldoende privacy in elke bungalow of villa. Er zijn geen ramen, alleen horren, waardoor je continu het geluid van de zee en de natuur hoort. Alle kamers zijn gemaakt van natuurlijke materialen die op een verantwoorde manier vervaardigd zijn, zoals hout en riet. Bij het plaatsen van de verschillende kamers stond de natuur voorop. Het mocht zo min mogelijk impact hebben en dat is gelukt. Ze beschikken allemaal over een privétuintje met buitendouche. Geen liefhebber van buitendouches? Geen probleem, er is ook een badkamer in de bungalow of villa aanwezig. Net als airconditioning, een ventilator, koffieapparaat met verse bonen, zitje in de kamer en een zitje buiten met schommelbed of zwembad (afhankelijk van het kamertype).

 

Kamertypes:

  • Ocean View Bungalow (foto 4 & 5)
  • Forest View Bungalow met plunge pool (foto 6 & 7)
  • Ocean View Bungalow met plunge pool (foto 8 & 9)
  • Two Bedroom Villa met zwembad; geschikt voor families met kinderen (foto 10,11 & 12)

 

Bekijk de Ocean View Bunaglow:

 

Voorzieningen
  • Restaurant voor ontbijt, lunch en diner
  • Strandbar
  • Zwembad
  • Spa
  • Activiteiten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën