Solentiname, Cabañas Paraíso

Nicaragua

Klein ecoresort op het eiland San Fernando, in een afgelegen deel van Nicaragua.

Locatie

Solentiname is een eilandengroep, bekend om zijn kunstenaars en mooie natuur in het zuiden van het enorme Meer van Nicaragua. Het ligt afgelegen, waardoor tradities goed bewaard zijn gebleven en er komen weinig toeristen. Verwacht niet veel winkels en restaurants in de omgeving. Het is erg rustig. Er zijn enkele eenvoudige eetgelegenheden en kunstgalerietjes in de omgeving.

Accommodatie

Het hotel, bestaande uit enkele opvallende groene gebouwen werd in 2004 gebouwd door de primitieve schilder Elena Pineda. Er zijn eenpersoonskamers en tweepersoonskamers. De kamers zijn simpel. Er liggen tegels op de vloer, er staat een bed en een tafeltje. Voor de deur is een gemeenschappelijke veranda waar twee stoelen staan. Iedere kamer heeft een privébadkamer met een douche. Ondanks dat het eenvoudig is, adviseren wij dit hotel op de eilanden van Solentiname. Het ligt mooi, met een tuin met uitzicht over het meer.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Winkeltje
  • Het hotel heeft een excursiebalie. Ze kunnen vervoer regelen, ze hebben een eigen boot. En ze zijn gespecialiseerd in tours voor vissers, vogelspotters en fotografen.
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën