Windhoek, Naankuse Lodge

Namibie

Naankuse Lodge is een bijzondere overnachtingsplek op een reis door Namibië. Een ultieme mix van cultuur en natuur in een oogverblindende omgeving. Maak kennis met de rituelen van de bosjesmannen en leer meer over het wildleven en natuurbehoud. Een team van gepassioneerde medewerkers staat klaar voor een aantal onvergetelijke dagen. De opbrengst van de lodge gaat naar liefdadigheidsprojecten, het natuurreservaat en onderzoeksprojecten naar het behoud van kwetsbare vleesetende diersoorten.

Locatie

Op slechts 30 minuten rijden van de internationale luchthaven en de stad Windhoek is Naankuse Lodge ver van de bewoonde wereld gelegen. Op deze magische plek draait alles om behoud en bescherming van de natuur en het welzijn van dieren. Een diversiteit aan activiteiten geven hiervan een goed en compleet beeld. Bij verblijf doneert u automatisch een bijdrage voor onder andere de Bushman gemeenschap die hier al jaren gratis medische hulp krijgt.

Accommodatie

De lodge is gebouwd uit ecologische materialen. Gras, hout, steen in combinatie met etnische en rustieke elementen zorgen voor een stijlvolle inrichting. De chef-kok maakt tongstrelende gerechten beginnend bij het ontbijt. Er wordt gebruik gemaakt van lokale en verse seizoen producten. Nip aan een lekkere cocktail terwijl de maan na zonsondergang al snel tevoorschijn komt en geniet van het kleurspektakel dat dit op de hellingen teweegbrengt. Boek een van de vele activiteiten. Een greep uit de mogelijkheden zijn: wandel met caracals, ga mee op de tour waar o.a. leeuwen, bavianen en wilde honden worden gevoerd, luister naar boeiende Sanverhalen onder de sterrenhemel of vergezel eigenaresse Marlice wanneer zij haar gasten meeneemt voor een kijkje achter de schermen. Welke tour(s) u maakt, het is altijd interessant.

 

Kamertypen:

  • Chalets. Er zijn 6 stenen chalets elk met 2 grote aparte bedden. Ze zijn stijlvol met veel oog voor detail ingericht in een moderne stijl aangepast aan de omgeving. De badkamer heeft een douche en toilet. Airconditioning is aanwezig. De privéveranda is een ideale plek om te genieten van het prachtige uitzicht op de natuur.
  • Villa. De 10 villa’s hebben 2-, 3- of 4-slaapkamers en is een perfect onderkomen voor een familie of vriendengroep. Het centrale deel is voorzien van een ruim zitgedeelte met grote ramen die vrij zicht bieden op de omgeving. De rieten overkapping zorgt voor sfeer in deze modern ingerichte luxe villa’s. Ook bieden ze veel privacy.
Voorzieningen
  • Natuurprojecten
  • Restaurant en bar
  • Zwembad
  • Gratis wifi (hoofdgebouw)
  • Wasfaciliteiten
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.