Waterberg Plateau National Park, Waterberg Valley Lodge

Namibië

De perfecte ligging zorgt voor een spectaculair uitzicht op het indrukwekkende Waterberg Plateau. Spannend zijn safari’s te voet waar u samen met uw gids op zoek gaat naar neushoorns. Liever iets comfortabeler? Stap dan in een safarivoertuig. Slapen doet u in een ruime safaritent.

Locatie

Gelegen in het Waterberg National Park tussen Grootfontein en Otjiwarongo, aan een onverharde weg. Geweldig beginpunt om de natuur te ontdekken, met een gids of zelf te voet. Twee zusterkampen en een campsite liggen op korte afstand.

Accommodatie

Wakker worden in uw safaritent met een oogverblindend uitzicht op de natuur, beter kan uw dag toch niet beginnen. Het hoofdgedeelte met restaurant en bar biedt ook al zo een mooi uitzicht, dus niets zal u ontgaan. Gaat u mee op een ochtendexcursie of luier aan het (kleine) zwembad, de keuze is aan u. De safaritochten te voet op zoek naar neushoorns zijn erg spannend. Voorwaarden is wel dat u in een goede conditie bent, het is een intensieve wandeling. Makkelijker zijn de wandelingen door de tuin of speciaal gemarkeerde paden. Vergeet uw verrekijker en fototoestel niet, er zijn veel vogelsoorten te spotten.

 

Kamertypes:

  • 9 Prima ingerichte safaritent met houtenvloer, badkamer, muskietennet, fan, koffie- en theefaciliteiten. Het uitzicht van uw veranda is gewoonweg magistraal.
  • Er zijn 20 campsites verspreid over 2 locaties.
Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Klein Zwembad
  • Diverse natuurtochten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën