Rundu, Taranga Safari Lodge

Namibie

Direct aan de oever van Kubangorivier biedt de exclusieve Taranga Safari Lodge haar gasten volledige privacy te midden van de ongerepte natuur. Dit bushcamp is zonder twijfel het meest luxueuze in de regio. Ononderbroken uitzichten over de rivier en de uiterwaarden zijn een lust voor het oog en zorgen samen met diverse safarimogelijkheden dat het kamp een top onderkomen is voor de hedendaagse toerist.

Locatie

Op 35 kilometer van de stad Rundu en op korte afstand van het dorpje Halili is Taranga Safari Lodge een geweldige plek om te verblijven. Hier krijgt u een goed beeld van de cultuur wanneer u langs de dorpjes rijdt met haar kleurrijke bevolking of hen dagelijkse bij de rivier zien wanneer zij de was doen. Vanuit dit noordelijke deel in Namibië zijn Chobe National Park in Botswana en de Victoria Watervallen in Zimbabwe en Zambia uitstekend te combineren.

Accommodatie

Alles is prachtig in Afrikaanse stijl gedecoreerd en ingericht. Geniet in het eetgedeelte van smaakvolle maaltijden of op het houten dek met zwembad van het frontale uitzicht over de rivier. Droom hier op een comfortabel bed weg, maar schrik niet wanneer de serene rust wreed verstoord wordt door een groep nijlpaarden. Bestel een verse vruchtensap of iets sterker aan de bar en maak een praatje met de barman. Vogelliefhebber kunnen maar liefst 430 verschillende soorten spotten. De mokorotocht is een belevenis op zich wanneer de ‘poler’ u behendig door de wirwar van waterwegen leidt naar krokodillen en nijlpaarden. Maar ook wandeltochten en een bezoek aan het Livingmuseum zijn interessante uitstapjes. En vergeet ’s avonds niet naar de schitterende hemel te kijken die bezaaid is met duizenden sterren.

 

Kamertypen:

  • Classic. Mooi en geheel in afaristijl zijn de 6 luxe classic safaritenten ingericht. Ze liggen verscholen tussen de bomen en bieden veel privacy. Overdag gaat het canvas omhoog zodat u zich een met de natuur voelt. De badkamer heeft een douche en toilet en er zijn koffie/theefaciliteiten en een fan aanwezig. Sommige zijn voorzien van een minibar en muskietennet.
  • Deluxe. De 2 ruime en met Afrikaanse elementen ingerichte deluxe tenten zijn ook prachtige gelegen en hebben dezelfde faciliteiten als de classic tenten.
Voorzieningen
  • Eetgedeelte
  • Bar en lounge
  • Uitkijkdek
  • Zwembad
  • Safaritochten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën