Sossusvlei, Neuras Wine & Wildestate

Namibië

Neuras Wine & Wildestate is een unieke kleinschalige lodge aan de rand van de Namibwoestijn met uitzicht over het majestueuze Naukluftgebergte. Hier bevindt zich de enige wijngaard in Namibië, voor wijnliefhebber absoluut een aanrader om hier te overnachten. Neuras biedt haar gasten een breed scala aan (natuur)activiteiten in het 14.000 hectare grote reservaat.

Locatie

Neuras heeft een rustieke ligging diep verscholen in de Namibwoestijn. De ingang naar de beroemde Sossusvlei is op ongeveer 80 kilometer. Neuras wijngaard behoort tot een van de aller droogste ter wereld en is alleen daarom al uniek. Met meer dan 270 soorten is het een paradijs om vogels te spotten. Geologen, wandelaars en natuurliefhebbers hebben hier ook de tijd van hun leven. Ga mee met een veldonderzoeker en luister naar zijn boeiende verhalen.

Accommodatie

Kleinschaligheid en vriendelijk personeel staan bij Neuras garant voor persoonlijke aandacht. Op de warme momenten van de dag biedt het zwembad uitkomst voor verkoeling. Relax lekker op een comfortabel bed met het getjilp van de vogels als achtergrondmuziek. De lapa is tegen zonsondergang de ontmoetingsplek om ervaringen uit te wisselen met medegasten. Geniet hier ook van een goed glas rode Neuras wijn. Hoewel over smaak niet te twisten valt, kunnen wij hem van harte aanbevelen! Natuurlijk is er een complete wijntour met uitleg over het hele proces. Alle winsten die voortvloeien uit de wijnproductie gaan direct naar natuurbeschermingsprojecten.

 

Kamertypen:

  • Chalets. De 6 stenen chalets hebben 2 grote aparte bedden. Ze zijn eenvoudig en voorzien van een badkamer met douche en toilet. Een fan is aanwezig. Eén chalet biedt plaats aan 3 personen. De grote acacia- en ebbenhouten bomen zorgen voor  voldoende schaduw.
  • Luxe unit. De 2 luxe vrijstaande units beschikken over een zitgedeelte en een keuken. Eén unit heeft 2 grote aparte bedden, de andere heeft 2 slaapkamers met elk 2 grote aparte bedden. Ideaal voor een familie. De liefhebber kan gebruik maken van de buiten braai (barbecue).
Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Lapa
  • Zwembad
  • Fan
  • Parkeergelegenheid
  • Scala aan (natuur)activiteiten
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.