Solitaire, Rostock Ritz Lodge

Namibie

Puur en ongerept en geheel gebouwd in harmonie met de omgeving. Welkom, u bent aangekomen bij Rostock Ritz Lodge. De weidsheid en het overweldigende uitzicht op de oude woestijn verveelt geen moment. Constant zorgt de lichtval voor weer een ander kleurenspel op de rode zandduinen. Aan het wandelen of luieren bij het zwembad? Vergeet niet om u heen te kijken om het ultieme ‘Out of Africa’ gevoel te ervaren.

Locatie

Gelegen op korte afstand van de C14 op iets meer dan 50 kilometer van Solitaire. Rostock Ritz is een ideale stop voor 1 of 2 nachten tussen Sossusvlei en Swakopmund. Zowel de avontuurlijk ingestelde reiziger als fotografen, die niets liever doen dan flora en fauna vastleggen, zijn hier op het juiste adres aanbeland. Ruim 12.000 hectare van onbegrensde uitgestrektheid liggen voor u zonder hekken of afzettingen. De beste zonsondergang van het gebied is hier te bewonderen. Vergeet de stress en dagelijkse routine en voel u een met de natuur.

Accommodatie

In het à la carte restaurant zorgt de chef-kok voor verfijnde maaltijden. Op het menu staan oryx- en springboksteaks, vis en vegetarische gerechten geserveerd met verse groenten en salades. De hele setting is sfeervol en romantisch tafelen kunt u hier als de beste. Overdag is het goed toeven aan het zwembad met rondom ligbedden. Het uitgestrekte gebied leent zich ook uitstekend voor wandeltochten (variërend van 1 tot 8 uur). Interessant ook is de excursie in een 4x4 voertuig, waar een ervaren gids u meeneemt naar verborgen San rotstekeningen.   

 

Kamertypen:

  • Standaard. De 16 standaardkamers zijn relatief klein maar prima ingericht. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Er is een ventilator aanwezig en u slaapt onder een muskietennet. Geniet vanaf uw privéterras van een fantastische zonsondergang en de serene rust.
  • Luxe. De 3 luxe kamers zijn ruimer dan de standaardkamer, de faciliteiten blijven gelijk.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Zwembad
  • Activiteiten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën