Okahandja, The Elegant Farmstead

Namibie

Een moderne boerderij die met veel oog voor detail is ingericht. Schitterend gelegen en omringd door een prachtige natuur ver van de bewoonde wereld. De waterdrinkplaats voor de lodge is het tréfpunt voor het kleine wild. Er zijn slechts 11 kamers en het vriendelijke personeel zorgt dat het aan niets ontbreekt. Rondom de farmstead zijn veel activiteiten te ondernemen.

Locatie

The Elegant Farmstead ligt op ongeveer 90 kilometer van de hoofdstad Windhoek en is een prima start- of eindpunt van uw rondreis door Namibië. Een onverharde weg van 26 kilometer leidt vanaf de hoofdweg naar de lodge. Ervaar de eerste kennismaking met het wildleven hoewel u hier geen leeuwen en andere groot wild moet verwachten. Voor kinderen is het een geliefde plek want ze mogen een kijkje nemen op de boerderij en zelf kippen en geiten voeren.

Accommodatie

Met een moderne entree, stijlvol ingericht met open haard en zitjes doet de lodge haar naam eer aan, want het is met recht elegant. Het zwembad is aangelegd in een weelderige tuin en heeft rondom comfortabele ligbedden. Het restaurant is mooi met riet overkapt en biedt zowel binnen als buiten eetmogelijkheden. Voor de smaakvolle maaltijden worden veel verse producten uit eigen tuin gebruikt. De verlichte waterdrinkplaats is een geliefde plek, niet alleen voor het kleine wild maar ook om medereizigers te ontmoeten. Deel onder het genot van een glaasje wijn en een stukje lokale biltong uw reiservaringen. Reserveer de bijzondere culturele excursie waarbij een bezoek aan een lokaal schooltje, weeshuis en shabeen (lokale kroeg) op het programma staan. Ook natuurtochten en een wandeltocht door de droge rivierbedding zijn te ondernemen. Kudu’s, steenbokken, struisvogels en veel verschillende vogels kruisen uw pad. En niet te vergeten, dit is ook dé plek van de prachtige zonsondergangen. Dit is nog maar een greep uit de vele mogelijkheden.

 

Kamertypen:

  • Standaard. Deze moderne kamers zijn stijlvol en met veel zorg ingericht. De badkamer heeft een douche en toilet. Een muskietennet en airconditioning zijn aanwezig. 2 Kamers zijn geschikt voor 3 personen
  • Familie. Deze kamers zijn modern, stijlvol en met voor zorg ingericht. Er zijn 2 badkamers met douche en toilet, muskietennetten en airconditioning.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Verlichte waterdrinkplaats
  • Cultuur-, natuur- en wandeltochten
  • Gamedrive over de boerderij
  • Zwembad
  • Wijnkelder
  • Wasservice
Rondreizen bij dit hotel