Kaokoland, Fort Sesfontein Lodge

Namibie

Ver van de bewoonde wereld in de diepe wildernis van Namibië, u bent gearriveerd bij Fort Sesfontein Lodge. Wat deze lodge extra bijzonder maakt is dat afstammelingen van de Damara, Herero en Himba’s uw host zijn voor de komende dagen. Ze creëren niet alleen een gemoedelijke sfeer maar geven u ook een kijken in hun rijke cultuur door met u te praten en voor uw te zingen.

Locatie

Tussen Palmwag en Opuwo over de C43 is Fort Sesfontein Lodge bereikbaar. Een unieke plek om te overnachten omdat het van de gebaande paden is. Perfect uitgangspunt om het trotse Himbavolk te ontmoeten. Voor de allerbeste beleving reserveert u een interessante Himba-exursie of een geweldige tocht door het Hoanibgebied waar veel olifanten, leeuwen, giraffes en struisvogels te spotten zijn in hun natuurlijke omgeving.

Accommodatie

Oorspronkelijk een van de forten die rond de voorlaatste eeuwwisseling in Namibië zijn gebouwd om controle uit te oefenen op veeziekte, illegale jacht en wapensmokkel. Later omgetoverd tot overnachtingsplek met een rijke historie. In het centrale deel van het complex is het zwembad met rondom palmbomen; een lekkere plek om ’s middags even te ontspannen. Het restaurant is opgetrokken uit natuurlijke materialen waardoor het een typisch Afrikaanse ambiance uitstraalt. Bij mooi weer staan de tafels buiten, zodat u dineert onder de prachtige sterrenhemel. Wie ziet als eerste het Zuiderkruis? In de hele lodge is internet aanwezig.

 

Kamertypen:

  • Standaard. De standaardkamers zijn eenvoudig met natuurlijke materialen ingericht. De heeft een badkamer met douche en toilet. Er is een muskietennet en internet aanwezig.
  • Familie. Iets ruimer dan de standaardkamers. De voorzieningen zijn gelijk.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Zwembad
  • Gratis wifi
  • Diverse excursiemogelijkheden
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.