NamibRand Natuurreservaat, Kanaan Naankuse Desert Retreat

Namibie

Omringd door 33.000 hectare ongerepte natuur, contrasterende landschappen, het magische licht bij zonsopkomst en zonsondergang en slechts 8 luxe tenten…..deze bijzondere plek is genaamd: Kanaan Naankuse Desert Retreat. Deze voormalige schapenboerderij is niet zo maar een overnachtingsplek, hier is de focus gericht op het behoud en bescherming van dieren en natuur. Er worden verschillende natuurtochten aangeboden.

Locatie

Het betoverende Kanaan reservaat grenst in het westen aan het Namib Naukluft Park en in het oosten aan het Tirasgebergte. Een ideale stop tussen Fish River Canyon, Sossusvlei en zusterlodge Neuras Wine & Wild Estate. Het gebied met haar rode zandduinen en afwisselende landschap is een lust voor het oog en een waar paradijs voor fotografen. Het is het thuis van de kudu's, springbokken, struisvogels en natuurlijk oryxen.

Accommodatie

Volledig gebouwd in harmonie met de omgeving waar privacy en spectaculaire uitzichten op de schilderachtige vallei de sleutelwoorden zijn. In het eetgedeelte worden gastronomische maaltijden geserveerd. Voorafgaand aan het diner is het buitendek de beste plek om de zon onder te zien gaan. De oude dam is omgetoverd tot zwembad, zodat er verkoeling is op de hete momenten van de dag. Buiten de foto-excursies, het voeren van cheeta’s om, is de avondtour waar u opzoek gaat naar schorpioenen zeer interessant. Luister naar boeiende en meeslepende verhalen van de deskundige gids.

 

Kamertypen:

  • Luxe tenten. De 8 canvas tenten zijn luxe, staan op palen en bieden veel privacy. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Koffie/theefaciliteiten en een muskietennet zijn aanwezig. Het houten dek voor de tent biedt een adembenemend uitzicht op het verlaten landschap.
Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Zwembad
  • Muskietennet
  • Scala aan (natuur)activiteiten
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën