Rundu, Kaisosi River Lodge

Namibie

Kaisosi River Lodge is fraai gelegen direct aan de oever van de Okavangorivier midden in de natuur. Dit kleinschalige rustieke onderkomen biedt frontaal zicht op de rivier, het spectaculaire landschap en buurland Angola. Er zijn verschillende excursies te maken, waaronder boottochten over de rivier en een bezoek aan een lokaal schooltje.

Locatie

Op slechts 7 kilometer ten oosten van de plaats Rundu ligt Kaisosi River Lodge. Dé plaats om vanuit Namibië door de Caprivistrook naar Chobe National Park en de Victoria Watervallen te reizen. In Rundu proeft, ruikt en ervaart u het echt Afrikaanse bestaan. Het lokale leven speelt zich af langs de kant van de weg en op marktjes. Vang hier een glimp op van de vriendelijke kleurrijke bevolking.

Accommodatie

Het centrale deel is prachtig aan de rivier gebouwd. Het restaurant is traditioneel met riet overkapt en de 2 zwembaden bieden uitkomst op de warme namiddag. Nestel u in een comfortabele stoel en hou de verrekijker bij de hand. In en rondom het water is altijd iets te spotten. De bar en lounge zijn geliefde plekken, ook om medegasten te ontmoeten. Internet en wasfaciliteiten zijn aanwezig. Iets speciaals of romantisch? Begin de dag met een champagne ontbijt op de boot en geniet van het schitterende landschap en…..elkaar. Visliefhebbers zijn hier ook op de juiste plek, er zijn veel mogelijkheden. Cultuursnuiven doet u op de Afrikaanse markt en tijdens de interessante excursie aan de lokale school.

 

Kamertypen:

  • Chalets. De 12 chalets zijn eenvoudig van inrichting. 11 Chalets hebben aparte bedden en 1 chalet heeft een 2-persoonsbed. De badkamer beschikt over een bad of douche en toilet. Muskietennet en airconditioning zijn aanwezig. 4 Chalets zijn geschikt voor 3 personen.
  • Familie. Er zijn 4 familiekamers met een 2-persoonsbed en 2-1persoonsbedden. De badkamer heeft een bad en douche. Ook is er airconditioning en een muskietennet.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar en lounge
  • 2 Zwembad
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Natuur- en cultuurtochten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën