Fish River Canyon, Canyon Roadhouse

Namibie

Canyon Roadhouse heeft een eigen geheel karakter en is met veel gevoel en creativiteit ingericht. Wandel binnen in een ware schatkamer waar een imposante truck als receptie dient en de ‘pompstasie’ (tankstation) als bar is ingericht. Tussen een scala aan klassieke auto’s staan tafels, waar u kunt genieten van maaltijden. De ligging in het Gondwana Park is op korte rijafstand van de beroemde Fish River Canyon.

Locatie

Vanuit de Kalahari en Keetmanshoop is de Canyon Roadhouse via de C37/D601 in zuidelijke richting makkelijk bereikbaar. De ligging is op iets meer dan 25 kilometer aan de doorgaande weg naar de imposante Fish River Canyon. Loop langs de rand van de canyon en geniet van het magnifieke uitzicht.

Accommodatie

Bij Canyon Roadhouse eet u tussen de klassieke auto’s of bij mooi weer op het buitenterras. Rondom het zwembad staan ligbedden waar u lekker kunt wegdromen. Trek in iets zoets? Hier wordt de beste amarula-cheesecake van heel Namibië geserveerd. Bestel een verse vruchtensap of een lokaal biertje aan de bar en maak een praatje met de barman. Altijd interessant om meer te weten te komen over het lokale leven. Bij de receptie is wifi beschikbaar. In het park kunt u wandeltochten maken of reserveer een tocht in een open 4x4-voertuig waar u samen met een ervaren gids op zoek gaat naar antilopen. U rijdt tussen de kokerbomen door het heuvelachtige landschap en maakt voor zonsondergang een stop op een mooie plek zodat u geen moment hoeft te missen van het spektakel.

 

Kamertypen:

  • Standaard. De 20 standaardkamers zijn eenvoudig maar gezellig ingericht. In de badkamer is een douche en toilet. Daarnaast zijn in de kamer airconditioning/ verwarming, een kluis en koffie/theefaciliteiten. Voor de kamer is een veranda met zitje. Eén kamer is geschikt voor 3 personen.
  • Familie. Er zijn 2 familiekamers. Gelijk aan de standaardkamers maar ruimer van opzet en geschikt voor meerdere personen.
Voorzieningen
  • Restaurant en bar
  • Zwembad
  • Gratis wifi bij receptie
  • Wasfaciliteiten
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Benzinestation
Bouwstenen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.