Etosha National Park, Onguma Sleepout

Namibië

Een onvergetelijke én unieke ervaring. Op een verlaten plek in de bush slaapt u met z’n tweetjes een nachtje onder de sterrenhemel. Romantischer en avontuurlijker kan echt niet. De landcruiser is omgebouwd tot slaapplek inclusief faciliteiten. Terwijl de zon langzaam ondergaat, kijkt u uit over de waterdrinkplaats en natuurlijk elkaar.

Locatie

Net buiten de Von Lindequist toegangspoort, aan de oostkant van Etosha National Park, ligt Onguma Private Game Reserve. De Dream Landcruiser staat op een afgelegen plek in het reservaat. Alleen te reserveren in combinatie met een nacht in één van de andere Onguma Lodges.

Accommodatie

Stap binnen in de landcruiser en ervaart het desolate Namibië op zijn best. Dit verblijf staat garant voor een zes-sterren ervaring. Op het laagste niveau van de landcruiser is een badkamer inclusief douche en toilet. Op het dak is uw terras en het slaapgedeelte. Alles is open en u heeft een geweldig uitzicht, dichterbij de natuur kan niet. Schrik ’s nachts niet wakker als u het gebrul van een leeuw hoort. U bent veilig! Op korte afstand is er altijd een gids bereikbaar. Het diner wordt gereserveerd al dan niet met een goede fles wijn. ’s Ochtends wordt u gewekt met koffie/thee en huisgemaakte lekkernij. Daarna staat een uitgebreid ontbijt voor u klaar in de lodge. Wat een bijzondere avond en nacht is het geweest.

Voorzieningen
  • Landcruiser
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën