Etosha National Park, Onguma Etosha Forest Camp (Aoba Lodge)

Namibië

De ligging in het Onguma Private Game Reserve maakt Onguma Etosha Forest Camp een ideale plek om te verblijven. Kleinschalig én met een drinkwaterplaats voor de deur; dus wild spotten vanuit uw luie stoel. Maak in het reservaat safaritochten in open voertuig of, nog spannender, neem plaats in de observatiepost en geniet van het komen en gaan van dieren.

Locatie

Net buiten de Von Lindequist toegangspoort, aan de oostkant van Etosha National Park, ligt Onguma Private Game Reserve. Een heerlijke plek voor een paar onbezorgde safaridagen. Reserveer safaritochten in het reservaat of trek er zelf op uit in Etosha National Park.

Accommodatie

Geniet in een van de elf stijlvolle chalets. Na een dagje safari gaat het avontuur “thuis” door. Bestel een drankje aan de bar en wacht af welke dieren er ook een slokje komen halen bij de drinkplaats. Liever wat verkoeling? Plons dan in het zwembad. De inwendige mens wordt goed verzorgd met smaakvolle maaltijden. Aoba heeft zelfs een eigen wijnkelder, wat wilt u nog meer. Nog één slaapmutsje? Neem plaats bij het knapperende kampvuur. Vergeet niet omhoog te kijken naar de prachtige hemel die verlicht is door honderdduizenden sterren. Kinderen vanaf zeven jaar zijn welkom.

Kamertypen:

  • Standaard: Vier Heritage bungalows met badkamer, klamboe, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en minibar. Uw privéterras kijkt uit op de natuur. Geen geluid uit de bush zal u ontgaan.
  • Suites: Drie Bush suites beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaard. Het zijn twee kamers met één gezamenlijke badkamer. Geschikt voor vier personen
  • Bungalow: Drie Explorer bungalows zijn gelijk aan de standaard. Diep verscholen in de bush met veel privacy.
  • Honeymoon: De luxe Honeymoon bungalow ligt afgelegen zodat uw privacy gewaarborgd is. Stap in het buitenbad voor een romantisch samenzijn of spring onder de buitendouche en geniet van het uitzicht.
Voorzieningen
  • Waterdrinkplaats

  • Zwembad

  • Restaurant

  • Bar

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën