Swakopmund, Cornerstone Guesthouse

Namibie

Een sfeervol kleinschalig guesthouse waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. De ligging van dit charmante onderkomen is rustig maar zowel het levendige centrum als het lange zandstrand zijn op loopafstand bereikbaar.

Locatie

Op de hoek van Rhode Allee en Hendrik Witbooi is Cornerstone Guesthouse gelegen. Op ongeveer 500 meter afstand ligt The Marine Museum. Ook de 2 meest bekende (vis)restaurants van Swakopmund liggen zeer dichtbij. Daarnaast zijn er voldoende andere restaurants, bars en winkels op loopafstand. Het bijzondere achterland met de bijzondere welwitschia planten zijn met de huurauto bereikbaar.

Accommodatie

Cornerstone Guesthouse is zo een typische gemoedelijk bed&breakfast met een gezellige tuin. De eigenaren zullen er persoonlijk op toezien dat het u aan niets ontbreekt. Geniet ’s ochtends in de gezellig ruimte van een lekker ontbijtje. ’s Avonds zijn er genoeg mogelijkheden om te dineren; de receptionist adviseert en reserveert met alle plezier een tafeltje in een lokaal restaurant.

 

Kamertypen:

Er zijn slechts 7 kamers die allen verschillend in fleurige kleuren zijn ingericht (met groot bed en aparte bedden). Allemaal hebben ze een badkamer met douche en toilet, televisie, internet, ijskast en een kluis. Ze beschikken over een privé patio waar u lekker ’s ochtends in alle rust kunt genieten van een kopje koffie of thee of in de namiddag van een glaasje wijn. Er zijn 2 kamers geschikt voor families.

Voorzieningen
  • Ontbijtruimte
  • Parkeergelegenheid
  • Gratis wifi
  • Lounge en televisie
  • Restaurants op loopafstand
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën