Infodagen Myanmar

Myanmar zit vol cultuurschatten dat nog niet is aangetast door massatoerisme. Onze Myanmar-specialisten kennen dit land door en door en kunnen u hier veel over vertellen. Alleen zij kunnen u de beste, up-to-date informatie geven voor uw reis naar het boeddhistische land Myanmar.

Myanmar-Bagan-Emmy(11)

Online presentaties

Normaal geven wij de presentaties in ons historisch pand in Monnickendam. Vanwege de huidige situatie geven we de presentaties op dit moment alleen online, zo kunnen wij u toch nog op een leuke en veilige manier van reisinspiratie voorzien.

 

Onze kennis gaat ver en dat delen wij graag met u. Wij presenteren uitgebreid, zodat u het beste van uw reis kunt maken. Wilt u niet de gehele presentatie bijwonen? Een deel kan natuurlijk ook. Meld u nu gratis en vrijblijvend aan.

Tot snel!

Myanmar-Loikaw-vrouw

Programma Myanmar

Wij nemen u ongeveer twee uur mee naar het culturele Myanmar. Wij vertellen u al onze ervaringen, zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw reis naar dit indrukwekkende land.

 

Het is een interactieve presentatie, vragen en eigen ideeën vinden wij erg leuk om te horen tijdens deze presentatie. 

Is deze infodag iets voor u?

Onze Myanmar-specialisten kennen het land door en door zij nemen u tijdens deze infodag mee op reis door dit culturele land. Wat zijn de mooiste routes? De onbekendere plekjes? Welke accommodaties zijn fijn, welke praktische zaken zijn er en wat wil ik echt niet missen tijdens mijn rondreis Myanmar?

 

Wilt u een rondreis Myanmar maken met alleen uw gezelschap en alles zo geregeld dat het aan uw reiswensen voldoet? Dan nodigen wij u graag uit om onze presentatie bij te wonen. Het is een interactieve presentatie dus als u vragen heeft, kunt u die gewoon stellen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen, zodat u met een onbezorgd gevoel op reis gaat.

 

Rondreis Myanmar    rondreis Myanmar