Yangon, The Loft

Myanmar

Van buiten zou je niet zeggen dat dit een boutique hotel is (het ziet er wat armoedig uit), maar eenmaal binnen waant u zich in een hele andere wereld! Het is een kleinschalig hotel, slechts 33 kamers. De kamers zijn industrieel ingericht met Birmese details en prachtige foto’s die allemaal ergens in Myanmar zijn gemaakt.

Voor degene die van luxe houden en in het centrum willen zitten met genoeg keuze aan restaurants en winkeltjes op loopafstand is dit zeker een aanrader. Enige minpuntje, het hotel heeft geen zwembad.

Locatie

Het hotel ligt echt 'downtown', aan een redelijk drukke weg (het verkeer hoor je niet in de kamers). U loopt zo naar Scott-market en naar de sule-pagode. Er zijn veel restaurants en winkeltjes in de omgeving.

Accommodatie

In totaal zijn er vijf verschillende kamertypes. Alle kamers hebben televisie, een minibar, koffie- en theefaciliteiten, een kluisje, airconditioning. Ook hebben alle badkamers een aparte douche en badkuip. In de deluxe rooms zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met een tweepersoonsbed (double room).

 

Kamertypen:

 

  • Deluxe room: ruime kamers met uitzicht op de stad

 

  • Junior Suite: even wat groter dan de Deluxe room

 

  • Junior duplex: bestaat uit twee verdiepingen. Boven de slaapkamer en beneden de woonkamer met een zitje en de badkamer.

 

  • Executive Suite: ruime langwerpige kamer met aan de ene kant het woongedeelte, in het midden de badkamer en aan de andere kant het slaapgedeelte. De badkamer is via beide kamers te bereiken.

 

  • Executive duplex: Bestaat uit twee verdiepingen. Beneden een ruime woonkamer met badkamer en boven het slaapgedeelte. Hier is ook een ruim dakterras met ligstoelen.

 

In de Junoir duplex, Executive Suite en Executive duplex kamer is er in plaats van oploskoffie een espressoapparaat aanwezig.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Wifi
  • Geen zwembad
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.