Mandalay, Rupar Mandalar boutiqueresort

Myanmar

Het Rupar Mandalar is het allermooiste en meest sfeervolle hotel in Mandalay. Dit boutiqueresort is kleinschalig, het heeft slechts 22 kamers en suites. alles is zeer smaakvol en warm ingericht. Zowel buiten als binnen is bijna alles met teakhout bekleed. Er is veel oog voor detail. Het ligt niet in het centrum, maar echt wel een stuk erbuiten, toch een beetje jammer. Maar goed, er staat veel tegenover. U bent meestal de hele dag op stap, de meeste reizigers hoeven dan niet zoveel meer (maar even de straat op om een restaurantje te zoeken kan niet, u dineert in uw hotel of u laat zich aan het eind van de excursie afzetten in het centrum van Mandalay en u neemt na uw diner een taxi naar uw hotel.

Locatie

Buiten het centrum, een kwartier per taxi hier naar toe. Buiten het centrum betekent dus echt buiten het centrum: aan een toegangsweg naar Mandalay gelegen, weinig bebouwing.

Accommodatie

Alle kamers zijn schitterend ingericht, teakhout voert de boventoon: vloeren, wanden, meubelen. Alle kamers zijn laagbouw, dus geen verdiepingen. De stijl is zeer verfijnd, wij vinden het een boutiquehotel.

Er zijn 22 kamers (hoewel er plannen zijn voor uitbreiding). Alle kamers zijn airconditioned.

 

Kamertypen:

* Deluxe : deze zijn ondergebracht in een wooneenheid met 5 of 6 kamers onder 1 dak. Vóór de kamers zijn zitjes. De tuin er vóór is ruim en prachtig, u kijkt er op uit.

* Junior suites: In feite is dit een familyroom of een suite voor bevriende echtparen. Er zijn namelijk twee aparte slaapkamers (ieder ook zijn eigen badkamer) en een zitkamer. Alles zeer ruim en fraai.

* Familysuites: Voor grotere gezelschappen of families. iedere familysuite heeft 3 aparte slaapkamers (ook weer ieder zijn eigen badkamer). En deze suites hebben maar liefst twee zitkamers! Heel geschikt voor bevriende echtparen.

* Presidential suites: met twee slaapkamers en een vergaderruimte.

 

Voorzieningen
  • Er is een heel mooi zwembad, met er omheen houten ligstoelen.
  • Spa: zeer uitgebreid met alle soorten massage. Iedere gast krijgt 15 minuten gratis massage.
  • Restaurant: binnen (met airco) en buiten op het terras, naar keuze.
  • In principe (hangt af van de bezetting) is er een puppet- en dansvoorstelling.
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën