Yangon, The Rose Garden hotel

Myanmar

The Rose Garden hotel is een prima middenklasse hotel met een goede ligging ten opzichte van de bezienswaardigheden. Het is wel een modern hotel en ademt niet echt de Birmese sfeer uit. Wel zijn er Birmese accenten aangebracht.

Locatie

Bijna naast de dierentuin van Yangon gelegen, op ongeveer tien minuten rijden vanaf het oude stadscentrum en vijf minuten rijden naar de Shwedagon-pagode. In de omgeving zijn geen winkeltjes of restaurants op loopafstand, u bent dus op het hotel aangewezen of een taxi.

Accommodatie

De kamers zijn ruim en modern ingericht. Alle kamers hebben houten vloeren. De badkamers zijn heel mooi, zeer stijlvol en zijn voorzien van een stortdouche.  Natuurlijk zijn alle kamers airconditioned. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met een tweepersoonsbed (double room).

 

 Kamertypen:

 

  • Superior rooms (The Rose Collection). Afmeting: 32 m2. Badkamer met inloopdouche. Uitzicht op de weg of begroeiing naast het hotel. Sommige kamers hebben ook uitzicht op de Shwedagon-pagode.

 

  • Deluxe Suites (The Bamboo Collection). Afmeting: 61 m2. De kamers hebben een apart zitgedeelte. De badkamers zijn open (gescheiden met een glazenraam).
Voorzieningen

Het hotel heeft een restaurant op de begane grond (gelijk wanneer u het hotel binnenloopt) en een restaurant/cocktail bar op de eerste verdieping. Ontbijt wordt op beide verdiepingen geserveerd.  In het gehele hotel is gratis wifi.

Het hotel heeft een zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën