Pyin Oo Lwin, Royal Parkview Hotel

Myanmar

Een vriendelijk en aardig hotelletje, kleinschalig, even buiten het stadje gelegen. Voor degenen die geen luxe hoeven is dit een geschikte accommodatie. Er is ook keuze uit verschillende kamertypen, er is dus ook nog keuze hoewel deze met name gelegen is in de grootte van de kamers.

Locatie

Even buiten Pyin Oo Lwin, in ongeveer een kwartier rijdt u per taxi naar het centrum.

Accommodatie

Dit kleine hotel telt slechts 20 kamers, allen op de begane grond.

 

Er zijn drie kamertypen:

 

* Standard rooms: dit is het voordeligste kamertype. De kamers zijn klein, de inrichting is sober, de ledikanten zijn een soort bedbakken. De eenvoudige badkamer heeft een douche, geen bad. De kamers zijn geschakeld, 5 kamers onder 1 dak. De 2 rijen staan in een rechthoek. Voor de deur is een klein, rond balkonnetje met stoelen. Het niveau van de standard rooms vinden wij 2*.

Wij raden aan iets meer te betalen voor wat meer ruimte, zie hieronder.

 

* Deluxe rooms: Deze kamers zijn groter dan de standard rooms. Sommige deluxe rooms hebben buiten een zitje (een soort klein tuintje), andere hebben dat niet, maar hebben dan weer een ligbad. De deluxe rooms zijn dus niet allemaal gelijk, maar wel gelijkwaardig. De badkamers zijn zijn eenvoudig: wastafel en douche (zonder afscheiding, spettert dus alle kanten op). De ledikanten zijn stevig, met op de hoeken een soort houten pilaren. De inrichting/stijl is sober, wel netjes.

 

* Suites: deze zijn wel twee keer zo groot als de deluxe rooms. De suites hebben een bed met voile (een soort klamboe aan het plafond, maar het is voor de sier). Er is een leuk zitje: bamboestoelen. De badkamer heeft een ligbad.

Voorzieningen

Er is een restaurant bij het hotel.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.