Hotels in Pyin Oo Lwin

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Pyin Oo Lwin. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Pyin Oo Lwin? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Pyin Oo Lwin, Kandawgyi Hill Resort

Een fraai Engels landhuis. In dit stijlvolle historische gebouw kunt u nu logeren, maar de bungalows in de tuin rondom deze cottage zijn ook leuk!

Pyin Oo Lwin, Hotel Pyin Oo Lwin

Luxe, stijl en kleinschaligheid: een korte samenvatting van dit fraaie boutique-bungalowhotel. Het houten 'hoofdgebouw' is geheel uit hout opgetrokken en straalt warmte en sfeer uit.

Pyin Oo Lwin, Aureum Resort

Een fantastisch hotel, dat geheel bestaat uit fraaie bungalows (2-onder-1-kap stijl)  in de mooie tuin. Het ligt rustig, buiten het plaatsje Pyin Oo Lwin.

DSC_4309
Michelle Gingnagel
Myanmar is nog zo authentiek, dus voelt u zich tot dit land aangetrokken, dan kan ik het alleen maar aanbevelen. Ik help u graag met uw reis.
Contact met Michelle
Renee2
Renée Bulthuis
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.