Paukan-cruise

Vaarroute over de Irrawaddy-rivier van Mandalay - Mingun - Sagaing - Yandabo - Bagan

Met de RV Paukan-cruise vaart u van Mandalay naar Bagan. Een schitterende boottocht over de Irrawaddy-rivier waar u ’s avonds op het dek kunt genieten van een ondergaande zon. Heerlijk om dit te doen met een drankje in de hand.

Locatie

Tijdens de cruise vaart u van Mandalay naar Bagan. Dagelijks wordt er gestopt zodat u naast Bagan ook de plaatsen Mingun en Yandabo kunt bewonderen.

Accommodatie

Geheel afhankelijk van uw vertrekdatum reist u met de RV Paukan 2012 of RV Paukan 2007. Beide hotels zijn prachtig ingericht en omgetoverd tot boutique hotel.

 

  • RV Paukan 2012: 18 hutten. In totaal kunnen er 34 passagiers aan boord van deze boot. Alle hutten zijn mooi ingericht en comfortabel met ensuite-badkamers. Er zijn 2 Premier hutten op het bovendek, elk met openslaande deuren die uitkomen op een ruim balkon. Daarnaast zijn er 6 Double Deluxe hutten (op het bovendek) en 8 Twin Deluxe hutten (op het hoofddek). Alle kamers hebben een balkon met openslaande deuren. Er zijn ook twee eenpersoonshutten op het bovendek.

 

De eetkamer is een ruime hal op het hoofddek waar elke ochtend een royaal en heerlijk ontbijtbuffet wordt geserveerd. Bent u vegetariër, geef dit dan van tevoren aan ons door. De lounge op het bovendek biedt plaats aan 16 personen en het open dek biedt plaats aan 15. De salon is smaakvol ingericht en gedecoreerd met comfortabele stoelen, voor groepen van meerdere personen of in een meer intieme setting.

 

  • RV Paukan 2007: een boot dat is ingericht met moderne en traditionele motieven. De hutten met houten wanden zijn ingericht in koloniale stijl, terwijl het plafond traditioneel Birmees is. Er zijn double en twin kamers die allemaal zijn voorzien van comfortabele bedden. Er zijn superior hutten, deluxe hutten en suites. Aan boord is ruimte voor 55 passagiers die worden verzorgd door ongeveer 30 bemanningsleden.

 

Op het benedendek zijn twee massageruimtes waar traditionele massages worden aangeboden. Het zonnedek heeft een podium voor culturele optredens en een bar met lounge voor ontspanning en plezier. Het bovendek heeft een lezing/filmkamer met lcd-projector en lcd tv-scherm. 

 

De maaltijden worden geserveerd op het bovendek en bestaan uit oosterse als westerse gerechten. Vegetarische maaltijden kunnen worden bereid als u dit van tevoren informeert.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën