Nyaung Shwe, Paradise hotel

Myanmar

Als je bij dit hotel aankomt krijg je een gevoel van: “Waar ben ik nou terechtgekomen?”. De entree van het hotel is zeer verouderd. De kamers daarentegen zijn keurig en geven u gelijk een heel andere indruk van dit hotel.

Locatie

Paradise hotel is gelegen in een rustige straat, op ongeveer tien minuten lopen van het centrum met de restaurantjes. De jetty ligt op ongeveer vijf minuten lopen.

Accommodatie

Er zijn 54 kamers in dit hotel. Alle kamers zijn ruim en hebben een terras of een balkon. De per twee geschakelde bungalows zijn gelegen in de tuin. Ook is er een nieuw gebouw van drie verdiepingen achter in de tuin gebouwd waar de deluxe kamers gelegen zijn. Alle kamers hebben airconditioning, minibar, televisie en een kluisje.

Kamertypen:

 

  • Bungalows: ruime kamers met een houten vloer, de bedden zijn ook van hout. De badkamer is zeer modern en heeft alleen een douche.

 

  • Deluxe room: deze zijn iets ruimer dan de bungalowkamers en hebben een stenen vloer. In sommige kamers staat een tweepersoons- en een eenpersoonsbed. De badkamer is ook hier keurig.
Voorzieningen
  • Wifi
  • Fietsverhuur
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.