Hotels in Nyaung Shwe

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Nyaung Shwe. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Nyaung Shwe? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Nyaung Shwe, 81 Hotel Inle

Een echt stadshotel met twee verdiepingen. Eenvoudig, maar verder prima keurig hotel om te verblijven in Nyaung Shwe.

Nyaung Shwe, Amazing Nyaung Shwe

Wat een prachtig kleinschalig hotel! Het hotel ligt in het centrum van Nyaung Shwe, op nog geen vijf minuten lopen van de hoofdstraat.

Nyaung Shwe, Cassiopeia

Prima middenklasse hotel met een goede ligging ten opzichte van het centrum en de jetty.

Nyaung Shwe, Hotel Brilliant

Een leuk en sfeervol hotel. Voor wie wat meer van rust houdt en niet midden in het centrum wilt zitten is dit zeker een aanrader.

Nyaung Shwe, Paradise hotel

Als je bij dit hotel aankomt krijg je een gevoel van: “Waar ben ik nu terecht gekomen?”. De entree van het hotel is zeer verouderd, maar de kamers zijn keurig.

Nyaung Shwe, View Point Lodge

Verrassing! Naast de brug staat een gebouw dat niet direct opzien baart. Je ziet niet meteen wat voor pracht zich verstopt achter de facade.

Nyaung Shwe, Hupin Hotel

Een eenvoudig middenklasse hotel, gelegen in het roezige stadje. Het is redelijk goed geprijsd. We bevelen dit hotel niet in eerste instantie aan.

DSC_4309
Michelle Gingnagel
Myanmar is nog zo authentiek, dus voelt u zich tot dit land aangetrokken, dan kan ik het alleen maar aanbevelen. Ik help u graag met uw reis.
Contact met Michelle
Renee2
Renée Bulthuis
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.