Ngwe Saung, Aureum Resort & Spa

Myanmar

Aan het fijne zandstrand van Ngwe Saung ligt het idyllische Aureum Resort. Tussen de palmbomen verscholen staan houten bungalows. Mooie beelden markeren de weg van de entree naar de receptie. Een hotel met klasse!

Locatie

Ngwe Saung is een zeer goed bereikbare strandbestemming. In minder dan 5 uur rijdt u er heen vanaf Yangon en de luchthaven van Pathein ligt op een uur rijden. Er zijn wat kleine restaurantjes en winkeltjes in de buurt van het resort.

Accommodatie

In totaal zijn er 97 kamers. De eenvoudigste kamers zijn de gardenview bungalows. Deze zijn gevestigd in twee onder één kap bungalows van hout. Voor iedere bungalow is een veranda met twee houten stoelen. De kamers zijn mooi ingericht. Alle kamers, ongeacht het kamertype, beschikken over airconditioning, televisie, minibar en een kluisje. Ze zijn ingericht met teakhouten meubelen. De oceanview bungalows zijn prachtig, deze raden we echt aan! Ze zijn ruimer en gebouwd in traditionele stijl waarbij gebruik is gemaakt van hout en de daken zijn bedekt met palmbladeren. Zoals de naam al aangeeft, heeft u uitzicht over het strand en de zee. Vanaf de grote veranda kunt u hier prima van genieten. Dit is toch wat iedereen zoekt voor een bounty-gevoel? Rondom een zwembad staan 5 executive villa’s. Van dit zwembad kunnen alleen de gasten van deze 5 villa’s gebruik maken. Deze villa’s zijn suites. Er is een apart zit- en slaapgedeelte. Daarnaast is er nog een Presidential suite met een echt privé zwembad, een zitkamer, 2 slaapkamers, een keukentje en een eetkamer.

 

Nieuw zijn de deluxe kamers. Prima kamers in een gebouwtje (begane grond en 1e etage) in de tuin. De kamers zijn stijlvol ingericht en hebben een groot balkon of terras.

Voorzieningen

Het restaurant ligt aan het strand. Er worden zowel Aziatische als Europese gerechten geserveerd. Heel leuk is de bar in een schip op het strand. Er is een biljart, een spa, een winkeltje en een business centrum.

Het hotel biedt roomservice en laundryservice. Tevens organiseren ze leuke excursies en uitstapjes naar eilandjes voor de kust met een BBQ-picknick.   

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën