Ngapali Beach, Thande Beach Hotel

Myanmar

Bungalows, twee-onder-één-kap, gelegen aan het strand en in de mooie tuin: een bijzonder leuk en lieflijk hotel in de goede middenklasse-categorie. De bungalowkamers zijn ruim, elke bungalow heeft een terrasje.

 

Alle hotels aan Ngapali Beach zijn van juni tot en met september (4 maanden dus) gesloten in verband met het regenseizoen, dat aan de westkust vrij hevig is.

Locatie

Aan het mooie strand van Ngapali Beach gelegen. Een klein half uur rijden vanaf de luchthaven van Thandwe.

Accommodatie

Mooi bungalows, allen zijn hetzelfde, of ze nu in tuin liggen of aan het strand. De verschillen: de locaties, zie hieronder. Alle bungalows/kamers hebben twee bedden: een tweepersoons bed en een eenpersoons bed. Er kan ook nog een apart bed bijgeplaatst worden. Hele geschikt dus voor families, als familyroom dus. De kamers hebben mooie houten vloeren, de inrichting is klassiek. Natuurlijk kunt u op de veranda vanuit uw makkelijke stoel heerlijk genieten.

 

Er zijn slechts 38 kamers, als volgt verdeeld in de volgende kamertypen:

  • Deluxe Sea View bungalows, front row: deze geschakelde bungalows zijn helemaal vooraan gebouwd, vlakbij het strand. U heeft dus direct zicht op zee. Tussen deze bungalows en het strand is wel een strook waar ligbedden staan voor alle gasten.
  • Deluxe Sea View bungalows, second row: U heeft vanuit de kamer/bungalow zicht op zee, tussen de andere bungalows door. En niet een smal gangetje, nee: er is veel ruimte gelaten tussen de front-bungalows, zodat u er tussendoor de zee en het strand kunt zien.
  • Deluxe Garden View bungalows, third row: U heeft geen zicht op zee en strand. Zoals gezegd zijn de bungalows allen gelijk. Maar u loopt zo naar de zee toe.

 

Opmerking: er zijn ook nog superior rooms bijgebouwd, duidelijk als extraatje nu het toerisme toeneemt. Er was geen plek meer voor de ruime opzet, men heeft twee wooneenheden gebouwd, ieder met twee verdiepingen; in totaal twaalf kamers. De kamers zijn echt klein, wij vinden deze niet bij het hotel passen, de kwalificatie 3-4* is dus niet van toepassing op de superior rooms.

Voorzieningen
  • Het restaurant ziet er netjes uit, ligt vlak achter de receptie, ligt niet aan zee. Er is wel een terras aan zee.
  • Het zwembad ligt naast het restaurant, ziet er goed uit, ook niet aan zee.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.