Ngapali Beach, Bayview Beach Resort

Myanmar

Dit lieflijke en kleinschalige resort biedt een mooie afsluiting van uw reis door Birma/Myanmar. De meeste kamers zijn in zgn. bungalows in de tuin en direct aan het strand. Als je het resort binnenkomt heb je het gevoel dat het groter is. En dan blijkt het verrassend gemoedelijk te zijn.Je wandelt vanaf de receptie via een restaurant naar het zwembad, van daar weer naar het terras aan het strand. Aan weerszijden zijn de kamers, waarvan de meeste in geschakelde bungalows, zijn gevestigd en wel in de mooie tuin.

 

Alle hotels aan Ngapali Beach zijn van juni tot en met september (4 maanden dus) gesloten in verband met het regenseizoen, dat aan de westkust vrij hevig is.

Locatie

Mooi gelegen aan het strand van Ngapali Beach. Een deel van het strand vóór het hotel is bezaaid met grote keien (mooi om te zien), het andere deel is prima om in te zwemmen. Het In de omgeving zijn een aantal kleine restaurantjes (probeert u hier de verse is en zeevruchten) en kleine winkeltjes.  

Accommodatie

In het Bayview Beach Resort zijn slechts 45 kamers.

 

Kamertypen:

  • Deluxe Garden View rooms. Deze kamers zijn gevestigd in een wooneenheid van twee verdiepingen. De kamers zijn ruim, het balkon is vrij klein.
  • Deluxe Garden View Bungalows. Het zijn geen vrijstaande bungalows, het zijn 4 kamers onder 1 dak. Alleen benedenverdieping. De grootte van de kamers zijn gelijk aan die van de Deluxe Garden View rooms, zie hierboven. Wel prettig: praktisch alle kamers hebben een tweepersoons bed en een eenpersoons bed. Leent zich uitstekend voor een familie met 1 kind. Er kan ook nog een extra bed bij worden geplaatst (rollaway). Voor Een terrasje met stoelen voor de kamer. De badkamers zijn heel mooi: ruwe stenen regendouche. Eveneens een aparte wc. In het midden een mooie wastafel.
  • Deluxe Beach Front Bungalows. Deze zijn gelijk aan de Deluxe Garden View Bungalows, het verschil ligt hem in het uitzicht: direct aan het strand (met wel een wandelpad er voor.
  • Executive Suite: Heel grote zitkamer, grote masterbedroom, ook nog een kleinere slaapkamer. Uiteraard zeer geschikt voor gezinnen. U betaalt voor de hele suite, dus of u nu met 2 of met 4 personen bent: de prijs is gelijk. De ligging is prachtig: direct aan het strand.
Voorzieningen

Er is een zwembad, een restaurant en een spa. Roomservice en wasservice biedt het hotel ook.     

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.