Ngapali Beach, Amazing Ngapali Resort

Myanmar

Vanuit iedere kamer of villa heeft u uitzicht op zee! Het Amazing Ngapali resort is een fraai en prettig hotel. Alle kamers zijn stijlvol en met zorg ingericht, de tuinis heel mooi. Het ligt wat afgelegen; dat wordt door de één als heerlijk ervaren (nauwelijks toeristen buiten de hotelgasten om), anderen vinden het jammer.

 

Alle hotels aan Ngapali Beach zijn van juni tot en met september (4 maanden dus) gesloten in verband met het regenseizoen, dat aan de westkust vrij hevig is.

Locatie

Aan het mooie strand van Ngapali Beach gelegen. Op 5 a 10 minuten van de luchthaven (u heeft geen last van de enkele vliegtuigen die er landen). De meeste hotels liggen op een klein half uur rijden van de luchthaven, dit hotel ligt dus wel afgelegen; u bent aangewezen voor uw maaltijden op het hotel (hoewel dat geen straf is!). U kunt een taxi bestellen om naar het meer toeristische deel te gaan, ruim een kwartier rijden zuidwaarts.

Accommodatie

Er zijn 49 kamers/ villa's, als volgt verdeeld in de volgende kamertypen:

  • Deluxe Sea View Villa's: In feite zijn dit geen villa's, dit is de benaming van het hotel. Het zijn (heel mooie) kamers, ondergebracht in wooneenheden van twee verdiepingen (zes kamers per wooneenheid).  Een deel van de deluxe kamers heeft direct zicht op zee, er ligt een groot grasveld tussen de wooneenheid en het strand. De andere wooneenheden met deluxe kamers liggen achter de Suite Beachfront villa's, deze zijn met grote tussenruimten gebouwd, zodat u zeker zicht heeft op zee. De kamers zijn prachtig ingericht in klassieke stijl. Alles is mooi gedecoreerd, chique. Prima badkamer met regendouche (als enige opmerking: niet afgescheiden, hoewel de afwatering goed is wordt ook de toiletpot een beetje nat).
  • Suite Beachfront Villa's: dit zijn wel echt villa's en wel van het type twee-onder-één kap. De inrichting is in dezelfde mooie en chique stijl. De kamers zijn ook groter. heel leuk: het zitgedeelte is in een zitkuil! Zoals de naam al aanduidt: direct aan het strand gelegen.
  • amazing Suite Beachfront Villa's: Helemaal topperdetop. Elke villa heeft twee verdiepingen. Beneden is een living en een eetgedeelte (en een klein keukentje). Boven is de slaapkamer (let op: alleen kingsize bed, geen aparte bedden). De badkamer heeft ook een buitendouche.
Voorzieningen

 

  • Het resort heeft een mooi zwembad.
  • Spa-faciliteiten

 

 

  • Een goed restaurant.
  • En verder alles dat bij een hotel van dit niveau hoort.  

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.