Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in N­gap­ali­ Be­ach

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in N­gap­ali­ Be­ach. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in N­gap­ali­ Be­ach? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Ngapali Beach, Amata Resort

Het Amata Resort & Spa is een uitstekend 4* hotel, schitterend gelegen aan de enorme baai Ngapali Beach.

Ngapali Beach, Amazing Ngapali Resort

Vanuit iedere kamer of villa heeft u uitzicht op zee! Het Amazing Ngapali resort is een fraai en prettig hotel. Alle kamers zijn stijlvol en met zorg ingericht, de tuinis heel mooi.

Ngapali Beach, Aureum hotel, boutique

Het Aureum Palace resort is wel een van de mooiste en luxe resorts van Ngapali Beach. Zo lieflijk! Het bestaat uit vrijstaande bungalows in de tuin en aan het strand, allen gelijk.

Ngapali Beach, Sandoway Resort

Het groene sprookje! Alle bomen en struiken hebben de tijd gehad om tot volle wasdom te komen. De cottages en villa's liggen verscholen tussen het groen.

Ngapali Beach, Bayview Beach Resort

Dit lieflijke en kleinschalige resort biedt een mooie afsluiting van uw reis door Birma/Myanmar. De meeste kamers zijn in zgn. bungalows in de tuin en direct aan het strand.

Ngapali Beach, Thande Beach Hotel

Bungalows, twee-onder-één-kap, gelegen aan het strand en in de mooie tuin: een bijzonder leuk en lieflijk hotel in de goede middenklasse-categorie.

Ngapali Beach, Pleasant View Resort

Een plezierig (zoals de naam al aanduidt) resort, aan het mooie strand gelegen, maar ook naast het vissershaventje. Tegenover het resort ligt een eilandje.

Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée