Ngapali Beach, Ngapali Bay Villa's & Spa

Myanmar

Wat een vernuft: alle villa's hebben zicht op zee, terwijl ze behalve aan het strand ook in de tuin zijn gelegen. Ze zijn schuin naast en achter elkaar gebouwd, zodat een ieder vanuit de villa het strand goed kan zien. Men heeft dan ook geen hoge beplanting in de tuinen die het zicht belemmeren. Bomen en hoge struiken zijn aan de achterzijde en op andere plekken. De villa's zijn lieflijk en luxe, dit is een zeer mooi boutique-resort.

 

Alle hotels aan Ngapali Beach zijn van juni tot en met september (4 maanden dus) gesloten in verband met het regenseizoen, dat aan de westkust vrij hevig is.

Locatie

Aan het mooie strand van Ngapali Beach gelegen. Een klein half uur rijden vanaf de luchthaven van Thandwe.

Accommodatie

De villa's, met uitzondering van de Ngapali Suite Villa, zijn allen gelijk qua grootte en inrichting. De inrichting is heel mooi. Er is een grote slaapkamer met een enorm groot raam (uitzicht!). Er is plaats voor een extra bed. Daarachter een kleed/bagageruimte. En dan de badkamer: ruim en fraai. Er staat een los ligbad (leuk), er is een aparte regendouche en een toilet.

 

Er zijn slechts 32 villa's, als volgt verdeeld in de volgende typen:

  • Deluxe Sea View Villa's, 56 m2. Deze villa's liggen het meest naar achteren, maar door de slimme aanleg kijkt men toch over het gras en tussen de villa's door goed naar zee.
  • Deluxe Sea View Villa's met plungepool, 56 m2. Deze liggen net als de villa's hierboven, in de tuin. Verschil: er is een behoorlijk grote plungepool in de tuin. Is heerlijk. Deze villa's zijn duurder, echter dezelfde prijs als de Beach Front Villa's.
  • Deluxe Beachfront Villa's, 56 m2. Het zal duidelijk zijn: het verschil zit hem in de locatie: direct aan het strand! Prijs is gelijk aan de categorie hierboven, met plungepool.
  • Ngapali Suite Villa's, 90 m2. Groter en mooier kan bijna niet, wat een ruimte. Met (veel) gemak kunnen hiermeerdere bedden bijgeplaatst worden, dan is het een grote familie-villa. De badkamer ligt op een verhoging en is (natuurlijk) groot. Opvallend is de enorme houten badkuip.
Voorzieningen
  • Het restaurant ligt aan zee, fantastisch!
  • Het zwembad ligt niet aan zee, ligt een beetje verscholen.
  • Verder alle faciliteiten die bij een hotel van dit niveau horen.  
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën