Pyay, Mingalar Garden Resort

Myanmar

Een prettig en kleinschalig hotel. Het is gebouwd in bungalowstijl. Dit hotel is het beste in de wijde omgeving, maar prima om hier te verblijven op uw route tussen Yangon en Mount Popa of Bagan. U kunt hier 1 nacht verblijven, maar we raden aan 2 nachten, omdat u dan een mooie boottocht kunt maken. U bent in een gebied dat heel beperkt door westerse toeristen wordt bezocht. U maakt het echt Birmese leven mee in dit gebied.

 

Locatie

Aan de doorgaande weg gelegen van Yangon naar onder andere Bagan. Het is ongeveer 5 uur rijden vanaf Yangon en ongeveer 8 uur van Bagan. Hoewel het aan de weg ligt zult u vooral rust ervaren. In de eerste plaats is er niet veel verkeer, maar de lokatie is prachtig; waar de bungalows liggen is het rustig. De huisjes zijn gelegen aan een mooi meer, een natuurlijke bron.

Accommodatie

Er zijn 23 standard rooms en 14 superior rooms. De kamers zijn netjes, uiteraard met eigen badkamer en toilet. De kamers hebben airco. Het verschil tussen de kamertypen wordt bepaald door de grootte.

Een deel van de superior rooms heeft zicht op het meer. We vragen altijd de lakeview superior rooms aan, maar geen garantie dat u ze ook daadwerkelijk krijgt. De standard rooms liggen niet aan het meer. We boeken in principe altijd de superior rooms.

 

Voorzieningen

Er is een restaurant, prima. Geen zwembad.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën