Mandalay, Eastern Palace Hotel

Myanmar

Een fijn stads-hotel dat in eerste instantie een beetje zakelijk oogt. Eenmaal binnen is de sfeer goed. Eigenlijk is er weinig op dit hotel aan te merken, het is gewoon een goed hotel en aan alles is gedacht.

Locatie

Eastern Palace ligt (zoals de naam het zegt) aan de oostkant van Mandalay. Het centrum van de stad ligt op ongeveer 10 minuten rijden. Het paleis vindt u op ongeveer 5 minuten rijden en de bekende Mandalay Hill bereikt u met 10 minuten.

De omgeving is rustig. Op loopafstand vindt u (aanrader) 26th Bar & Restaurant. Indien u een keer buiten de deur wilt eten, dan is dit een optie.

Accommodatie

Er zijn in totaal 114 kamers die onderverdeeld zijn in Deluxe, Premium Deluxe en Suite kamers.

 

Alle kamers zijn ruim, luxe (wel een beetje zakelijk) ingericht en voorzien van een tweepersoonsbed (double room) of aparte bedden (twin room). De bedden zijn van goede kwaliteit. Verder zijn alle kamers voorzien van een ruime badkamer met douche en bad, een kluisje, televisie, minibar en airconditioning.

Er zijn ook connecting-rooms (met een verbindingsdeur tussen 2 kamers).

  • Deluxe: er zijn kamers met en zonder een balkon. De kamers met een balkon liggen in een hoek. Bij sommige kamers heeft u uitzicht op Mandalay Hill.
  • Premium Deluxe: deze kamers zijn ruimer en liggen op de tweede verdieping. Het uitzicht is vanwege de lage ligging niet interessant. Wij vinden de Deluxe kamers leuker qua ligging en uitzicht.

De Suite kamers zijn nog weer een stuk ruimer en luxer, maar eigenlijk vinden wij dit niet nodig. De Deluxe kamers zijn groot genoeg.

Voorzieningen
  • Goed restaurant waar zowel lokale als internationale gerechten worden geserveerd.
  • Spa
  • Zwembad
  • Fitnessruimte
  • Bovenop is een dakterras gebouwd met een bar. Het uitzicht is geweldig over de stad en Manadalay Hill!
  • En alle andere voorzieningen die bij een hotel behoren (wasservice, roomservice, etc.)
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën