Hotels in Kyaikhtiyo

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Kyaikhtiyo. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kyaikhtiyo? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kyaikhtiyo, Mountain Top Hotel

Dichtbij de gouden rots gelegen, wat locatie betreft het allerbeste. U heeft een prachtig, weids uitzicht over de groene bergen en op de beroemde gouden rots.

Kyaikhtiyo, Golden Rock Hotel

Op de steile helling tussen de stad Kyaikhtiyo en de beroemde gouden pagode ligt het Golden Rock Hotel. Simpel, maar perfect als uitgangspunt voor de klim naar de Gouden Rots.

Kyaikhtiyo, Kyaikhto Hotel

Op de steile helling tussen de stad Kyaikhtiyo en de beroemde gouden pagode ligt het Kyaikhto Hotel. Simpel, maar perfect als uitgangspunt voor de klim naar de Gouden Rots.

DSC_4309
Michelle
Myanmar is nog zo authentiek, dus voelt u zich tot dit land aangetrokken, dan kan ik het alleen maar aanbevelen. Ik help u graag met uw reis.
Contact met Michelle
Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.