Hotels in Keng Tong

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Keng Tong. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Keng Tong? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Keng Tong, New Kyaing Tong Hotel

Het New Kyaing Tong Hotel is een leuke accommodatie voor dit afgelegen gebied. U rijdt met uw auto of busje een enorme oprijlaan op met aan beide kanten uitbundig groen.

Keng Tong, Princess Hotel

Eenvoud is wat u in dit gebied kunt verwachten, wel: dat krijgt u dan ook. Dit hotel is best aardig, verwacht niet te veel, dan valt het mee. Een nadeel is dat de airco flauwtjes blaast...

Keng Tong, Golden Star Hotel

In dit toeristisch afgelegen gebied zijn nog geen echt mooie hotels. Deze accommodatie is netjes, schoon en volgens de normen ter plaatse behoorlijk luxe.

DSC_4309
Michelle
Myanmar is nog zo authentiek, dus voelt u zich tot dit land aangetrokken, dan kan ik het alleen maar aanbevelen. Ik help u graag met uw reis.
Contact met Michelle
Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.