Kalaw, The Pinewoods

Myanmar

Een zeer lieflijk hotelletje! Het heeft een landelijke sfeer, past precies in de omgeving van Kalaw. In de kamers is veel gebruik gemaakt van dennenboomhout, een boomsoort die veel voorkomt in de omgeving van Kalaw (ook wel Pine Wood Village genoemd).

Locatie

Aan de rand van Kalaw ligt dit aan de buitenkant opvallende hotel, u kijkt in het groen aan de overzijde (met hier en daar grote huizen verstopt tussen het groen). Op 10 minuten lopen ligt hotel Kalaw, ook in dit restaurant kunt u dineren.

Accommodatie

De kamers zijn verdeeld over de drie huizen, de twee kleinste huisjes hebben drie verdiepingen, het grote huis en tevens hoofdgebouw met het restaurant heeft twee verdiepingen. Beneden is het restaurant en boven liggen een aantal kamers. Er is geen airconditioning, niet nodig in dit koele gebied. Het hotel heeft maar één kamertype, deluxe room, maar elke kamer is weer wat anders qua grootte. Zo zijn er triple rooms, double rooms en twin rooms. Sommige kamers hebben een heel groot balkon en andere kamers weer wat kleiner. Wel hebben ze allemaal uitzicht over de omgeving en/of de tuin. Een beperkt aantal kamers heeft ook een open haard (kamers boven het restaurant). Alle kamers hebben een televisie, minibar en een kluisje.
De badkamers zijn allemaal keurig en hebben een douche, iets minder praktisch is de indeling van de badkamer. Eerst komt u bij de open douche (geen hokje of douchegordijn) en dan het toilet.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Fietsverhuur
  • Wifi
  • Er is geen zwembad