Hotels in Kalaw

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Kalaw. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kalaw? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kalaw, Amara Resort

Na een wandeling door de prachtige omgeving, is het goed toeven met een boek in de prachtige tuin van dit Engelse countryhouse.

Kalaw, Dream Mountain Resort

Eén van de weinige hotels in Kalaw die gelegen is in de heuvels maar wel op loopafstand van het gezellige centrum ligt. Een heerlijke locatie voor uw verblijf in Kalaw.

Kalaw, Dreamvilla

Op het eerste gezicht ziet het er wel aardig uit. Men heeft behoorlijk wat planten in potten gezet aan de voorzijde, zodat je er wel vrolijk binnenstapt.

Kalaw, Green Haven

Als je aan komt rijden denk je: wat een ontdekking! Twee koloniaal ogende identieke witgepleisterde huizen, met veel bloemen in de tuin en potplanten op de trappen.

Kalaw, Hill Top Villa

De naam Hill Top Villa is goed gekozen. De weg naar dit hotel kronkelt naar boven. Het uitzicht is prachtig en het hotel oogt gemoedelijk met houten huisjes met rode dakpannen.

Kalaw, Kalaw Hill Lodge

Wat een heerlijk hotel en wat een rust. Het uitzicht vanaf het restaurant is echt prachtig. Dit hotel richt zich vooral op de beleving en het contact met de lokale bevolking. 

Kalaw, Pine Hill Resort

Voor de hotels in Kalaw een redelijk grootschalig hotel. Weer een voordeel van dit hotel; het is een van de weinige hotels in Kalaw met zwembad!

Kalaw, Royal Kalaw Hills Resort

Prachtig hotel! Sommige gebouwen dateren nog uit 1898 in de Engelse koloniale stijl. In en rond het hotel komen details terug uit het Engelse verleden, erg leuk gedaan!

Kalaw, Seint Hotel

Heel uitnodigend oogt dit hotel niet, het is een type backpackers-hotel. alles oogt kaal, het ziet er wel schoon uit. Maar het is verstoken van enige charme.

Kalaw, The Pinewoods

Een zeer lieflijk hotelletje! Het heeft een landelijke sfeer, past precies in de omgeving van Kalaw.

DSC_4309
Michelle Gingnagel
Myanmar is nog zo authentiek, dus voelt u zich tot dit land aangetrokken, dan kan ik het alleen maar aanbevelen. Ik help u graag met uw reis.
Contact met Michelle
Renee2
Renée Bulthuis
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.