Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Kalaw

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Kalaw. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kalaw? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kalaw, Amara Resort

Na een wandeling door de prachtige omgeving, is het goed toeven met een boek in de prachtige tuin van dit Engelse countryhouse.

Kalaw, Dream Mountain Resort

Eén van de weinige hotels in Kalaw die gelegen is in de heuvels maar wel op loopafstand van het gezellige centrum ligt. Een heerlijke locatie voor uw verblijf in Kalaw.

Kalaw, Hill Top Villa

De naam Hill Top Villa is goed gekozen. De weg naar dit hotel kronkelt naar boven. Het uitzicht is prachtig en het hotel oogt gemoedelijk met houten huisjes met rode dakpannen.

Kalaw, Kalaw Hill Lodge

Wat een heerlijk hotel en wat een rust. Het uitzicht vanaf het restaurant is echt prachtig. Dit hotel richt zich vooral op de beleving en het contact met de lokale bevolking. 

Kalaw, Royal Kalaw Hills Resort

Prachtig hotel! Sommige gebouwen dateren nog uit 1898 in de Engelse koloniale stijl. In en rond het hotel komen details terug uit het Engelse verleden, erg leuk gedaan!

Kalaw, The Pinewoods

Een zeer lieflijk hotelletje! Het heeft een landelijke sfeer, past precies in de omgeving van Kalaw.

Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée