Inle Lake, Inle Princess Resort

Myanmar

Een prachtig en kleinschalig boutique-resort, direct gelegen aan het Inle Lake. Dit hotel behoort wel tot de mooiste accommodaties van het gebied. Opvallend is de enorm grote tuin, waar de kamers/huisjes in liggen. Een deel van de kamers of villa's ligt aan het meer. Een aanrader voor wie luxe en lieflijkheid op prijs stelt en het geld er voor over heeft.

Locatie

Aan de oostoever van het meer, niet het weidse deel, maar meer een soort zijkreek. Alle huisjes/bungalows/kamers staan op het land. Het resort is zowel per auto als per boot bereikbaar. De luchthaven Heho ligt op 1 uur rijden en Nyaung Shwe op 15 minuten. Tegenover het hotel zijn drijvende tuinen.

Accommodatie

In totaal zijn er 36 kamers. Alle kamers of cottages zijn airconditioned. De inrichting is zeer luxe op een heel verfijnde wijze. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met 1 tweepersoonsbed (double room).
 
Kamertypen:

 

  • Mountain View rooms: dit is het voordeligste kamertype (maar zo prachtig!). Mooi en ruim, uiteraard luxe. De badkamers hebben een douche.

 

  • Private Lake view rooms: de kamers zijn gelijk aan die van de Mountain View rooms, het uitzicht is anders (beter), namelijk op een inham van het Inle Lake, niet direct op het meer zelf.

 

  • Lake Front View: ook dit type is gelijk aan de hierboven vermelde kamers, het verschil zit hem in het uitzicht; vanuit deze kamers (cottages) heeft u prachtig uitzicht op het meer.

 

  • Princess Lake View rooms: deze zijn heel, heel mooi en ook iets groter dan de drie hierboven (anders dan de naam doet zeggen hebben de kamers alleen geen lakeview, maar kijken uit op een lotusvijver). Achter het bed is een muurtje met daarachter de open badkamer. Er is wel een apart toilet. Heel bijzondere binnenhuisarchitectuur: de badkamer is een grote ruimte met een bad in bootvorm met uitzicht op het meer! De kamer is groot en sfeervol ingericht. Dit is echte klasse!

 

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Fietsverhuur
  • Yogales
  • Wifi
  • En alle andere voorzieningen die bij een hotel behoren (wasservice, roomservice,etc.)
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën