Inle Lake, Ann Heritage

Myanmar

Dit middenklasse hotel bestaat uit houten huisjes op palen, via loopbruggen bereikbaar. Het is geen luxe maar de kamers zijn keurig en leuk opgezet. De grote trekpleister is toch wel het zwembad, niet veel middenklasse hotels aan het Inle Meer hebben er één.

Locatie

Het hotel is niet over de weg, maar alleen per boot te bereiken. Het ligt in het zuidelijke deel, aan de westkust. Er zijn geen restaurantjes of winkeltjes in de buurt (maar dat is nergens). Het is een perfecte uitvalsbasis voor het maken van excursies over het prachtige Inle meer.

Accommodatie

In totaal zijn er 20 kamers in dit kleinschalige hotel. Ze zijn ondergebracht in huisjes die op palen in het water staan. De locale woningen zijn ook op deze manier gebouwd. De huisjes zijn in twee rijen achter elkaar gebouwd. De kamers hebben airco, een minibar, een kluisje en een televisie. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met 1 tweepersoonsbed (double room).

 

Kamertypen:

 

  • Superior rooms: zijn wat meer naar achter gelegen, tweede rang. De kamers zijn wat klein en hebben niet volop zicht op het meer, u kijkt eigenlijk tussen de twee voorliggende huisjes door. De kamers zijn geheel van hout en bamboe. De badkamer heeft een bad en een douche. Er is een klein balkonnetje voor.

 

  • Deluxe rooms: deze kunnen ook opgedeeld worden in eerste rang en tweede rang kamers, hier zit alleen, heel raar, geen prijsverschil tussen. De eerste rang kamers hebben volop zicht op het Inle meer en de drijvende tuinen, de tweede rang kamers kijken tussen de voorliggende huisjes door . De kamers zijn verder precies gelijk, en eveneens als de superior kamers geheel van hout en bamboe, alleen ruimer. Aan de voorkant heeft u een balkon. Eenmaal binnen heeft u eerst een ruim zitgedeelte, wat eventueel afgesloten kan worden met een soort rolgordijn van het slaapgedeelte. De badkamer is voorzien van een gezonken bad met een douche. Het toilet is gescheiden van de badkamer en de wastafel is buiten de badkamer.

 

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Wifi
  • En alle andere voorzieningen die bij een hotel behoren (wasservice, roomservice, etc.)
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.